Nećete moći da skinete pogled sa VATRENE HALJINE Nine Badrić

Printscreen/Instagram

Moda

Nećete moći da skinete pogled sa VATRENE HALJINE Nine Badrić

Pevačica Nina Badrić je stala rame uz rame sa Kejt Midlton i kraljicom Leticijom koje vole da nose kamel kaput.

Publika je voli zbog baršunastog glasa kojim nam donosi najemotivnije balade, ali i brže pesme, ali pored muzike, uz njeno ime i prezime se često vezuje njen prepoznatljivi modni stil.

Svedene, a efektne, jednobojne, a damske modne kombinacije Nine Badrić se danima prepričavaju.

Možemo da primetimo da pevačica najviše vole stajlinge u crnoj boji koju retko kad zameni nekom drugom bojom.

Jedan svojevrstan iskorak iz crnih monohromatskih kombinacija je bio za novogodišnju noć, kada nas je Nina Badrić oduševila crvenim kombinezonom sa šljokicama.

A sada je ponovo rešila da nas obraduje crvenom kombinacijom. Iako je u pitanju stara fotografija, jedna iz serije koju pevačica objavljuje sporadično sa haštagom #daniigodine ne bi li se prisetila nekih prošlih vremena, oduševljeni smo odevnom kombinacijom koju je odabrala, ali i porukom koju je napisala ispod fotografije.

Crvena haljina sa dubokim dekolteom i šlicom istakla je sve Ninine atribute i naglasila njen uzak struk.

Preko ove izazovne haljine, pevačica je ogrnula kamel kaput, koji je već godinama „must have“ komad, a koje obožavaju da nose princeza Kejt Midlton i kraljica Leticija.

Uz ovu predivnu kombinaciju koja zrači seksepilom i senzualnošću, pevačica je naravno stavila crveni ruž za usne, a kosu je pustila da joj nonšalantno pada u talasima.

Ispod fotografije,Nina je ostavila predivnu motivacionu poruku

– Sreća je odluka. Ne mrmljaj, okruži se jepotom i ljudima koji su radost. Ne buni se. Uvek može biti gore. Diži veru. Sve dok postojiš možeš ponovo krenuti – napisala je Nina.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top