DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2023

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2023

Ovan

Posao: Na startu nove radne sedmice najtipičniji Ovnovi imaće izuzetno visok nivo energije, ali nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i verbalnim nesporazumima.

Ljubav: Dosta talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog ponedeljka mogli biste da očekujete, prvenstveno zbog nezadovoljstva koje dolazi sa druge strane. Potrudite se da pronađete kompromis.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nova radna sedmica i dobar poslovni elan i motivacija na profesionalnom planu, pratiće većinu Bikova. Samo napred.

Ljubav: Trebalo bi da napravite bar jedan iskorak kada je ljubavna sfera u pitanju. Budite što konkretniji.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, pre svega da iniciraju pokretanje realizacije novih poslovnih ideja, ali uz upozorenje da se ne rasplinu suviše.

Ljubav: Vrlo je verovatno da vas očekuje bar jedna fina prilika za novo poznanstvo i uživanje u flertu i neobaveznom ćaskanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Možete postići sve na profesionalnom planu, ali uz dosta potrošene mentalne energije pre svega. Poradite na boljoj organizaciji i razloga za brigu neće biti.

Ljubav: Bilo bi dobro da ništa ne forsirate tokom ovog dana, eventualno da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Lav

Posao: Vrlo dobar start nove radne sedmice je pred tipičnim Lavovima, posebno kada su u pitanju novi poslovni dogovori i pregovori. Oprezni treba da budete kada je konkurencija u pitanju.

Ljubav: Pokušajte izbeći svađe i rasprave oko sitnica koje vam možda smetaju. Kompromis je spas, samo treba malo više volje i želje sa obe strane.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Praktično ništa vam neće biti teško na putu savladavanja profesionalnih prepreka tokom ovog ponedeljka. Samo napred.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, i tu ne bi trebalo da vas očekuju veće prepreke ukoliko ste dobro isplanirali zajedničke aktivnosti.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Vrlo dobra klima na poslovnom nebu tipičnih Vaga, daje dobru osnovu za odličan poslovni dan i još bolje profesionalne rezultate.

Ljubav: Nema razloga da današnji dan ne posvetite uživanju u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, a analiziranje prošlosti ostavite za drugi dan.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu za većinu tipičnih predstavnika Škorpija ovog ponedeljka.

Ljubav: Dileme vezane za osobu koju ste nedavno upoznali mogle bi vam zadavati manje glavobolje, pa nije loš dan da ih konačno razrešite.

Zdravlje: Osetljivost zglobova na rukama i nogama.

Strelac

Posao: Prvi radni dan nove sedmice za Strelčeve može biti veoma uspešan pod uslovom da se fokusiraju na najvažnije obaveze i ne žure sa odlukama.

Ljubav: Prilagođavanje interesima druge strane, za vas je veliki izazov. Bar se potrudite.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Na startu nove radne sedmice najtipičnije Jarčeve očekuje dosta profesionalnih izazova, a najvažniji se odnosi na prilagođavanje i usklađivanje formalnosti posebno ukoliko su vezane za poslove sa inostranstvom.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja pažnja na polju ljubavnih relacija valjalo bi da bude usmerena ka dragoj osobi i uživanje u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vodolija

Posao: Od većine Vodolija očekuje se da tokom prvog radnog dana u novoj sedmici budu veoma angažovane na profesionalnom planu, pa i rezultati ne bi trebalo da izostanu.

Ljubav: Vreme je da se ozbiljnije pozabavite pitanjima koja se tiču budućnosti vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Visok nivo energije i poslovnog elana, daju realne šanse tipičnim predstavnicima Riba za ostvarivanje većine profesionalnih ciljeva.

Ljubav: Javljaju se simpatije, ali vi kao da još uvek niste raščistili neke stvari iz prošlosti. Evo prilike da se time pozabavite.

Zdravlje: Osetljivost kože.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top