Jelena Đoković ZABLISTALA na Svetosavskom balu u Beču

Printscreen/Instagram

Moda

Jelena Đoković ZABLISTALA na Svetosavskom balu u Beču

Tradicionalni bal srpske zajednice u Beču održan je u prestižnoj Hofburg dvorani.

Beč važi za jedini grad na svetu koji održava aktivnu balsku tradiciju, a ovog puta preko 1500 ljudi je imalo priliku da uživa u sadržaju koji je predstavilo 200 umetnika.

U saradnji sa fondacijom Novak Đoković, organizovana je i aukcija nakon ponoćnog programa, a između ostalog, prodat je i dres sa potpisom Novaka Đokovića. Počasni gost bala je u ime Fondacije Novak Đoković bila njena direktorka i supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena.

Sav prihod od aukcije će biti usmeren na projekat Novakove fondacije koji se tiče opremanja vrtića u Odžacima i na Kosovu.

Pored humanitarnog karaktera, koji obavezno treba spomenuti, Jelena Đoković je zablistala na balu u nestvarnoj toaleti.

Ona je odabrala haljinu boje starog zlata sa dugim rukavima. Originalan izrez i šlic koji je haljina pravila svojim preklopom su dali notu elegancije i učinili da Jelena bude jedna od najlepših zvanica na balu. Kreaciju je uklopila sa modernim salonkama slične boje kao haljina.

S obzirom na to da ona uvek neguje prirodan izgled i odmerenost, njena šminka nije bila preterano upadljiva, dok je kosu pokupila u elegantni niski rep.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top