Monika Beluči je izašla iz crne boje i – PARIZ JE ZADRHTAO

Printscreen/Instagram

Poznati

Monika Beluči je izašla iz crne boje i – PARIZ JE ZADRHTAO

Monika Beluči uvek izgleda spektakularno, a njeno prvo pojavljivanje na nekom događaju otkad je otkriveno da ima novog dečka bilo je zaista posebno

Italijanska glumica Monika Beluči (58) i američki reditelj Tim Barton (64) već četiri meseca su u srećnoj vezi, a filmska diva i jedna od najlepših žena planete blista!

Nakon što su britanski mediji javili da su oni srećno zaljubljeni, Monika i Tim su uhvaćeni zajedno, a u jednom trenutku su se poljubili nasred ulice, potvrdivši glasine.

Monika, koja retko govori javno o svom privatnom životu, nije komentarisala ove navode, a pre nekoliko dana se pojavila na nekom svečanom događaju prvi put otkad je otkriveno da je u vezi s Bartonom.

Glumica je prisustvovala dodeli nagrada César u Parizu, gde je napravila redak izuzetak od svog pravila da nosi samo crnu odeću. I kako drugačije kada je reč o zaljubljenoj ženi nego – u crvenom?

Italijanska diva prošetala je crvenim tepihom u raskošnoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Dior i impresionirala prisutne onako kako može samo Monika Beluči.

Njen izbor bila je toaleta koja je pripijena u gornjem delu, ima V-izrez i sečena je u predelu struka, odakle do poda pada plisirana suknja od tila. Ova drapirana toaleta izgleda sjajno i zahvaljujući poluprovidim širokim rukavima koji su predimenzionirani tako da deluje kao da haljina ima plašt, a ona je deo Diorove haute couture kolekcije za proleće 2020. godine.

Glumica je uz to ponela i minijaturnu crvenu torbicu i skupocenu kratku ogrlicu, a – malo je reći – izgledala je zanosno.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top