DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART 2023.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART 2023.

Ovan

Danas je vaš dan za odmor i razonodu i učinite sve da bude zabavno. Partner možda nije najbolje raspoložen ali ne dozvolite da to utiče na vas. Bez prejedanja danas.

Bik

Veliki broj pripadnika znaka imaće utisak da se sve urotilo protiv njih. Malo se primirite i ovo će proći. Slobodni pripadnici znaka imaju velike šanse da sretnu ljubav svog života.

Blizanci

Dobre vesti stižu i za vas počinje mnogo bolje razdoblje. Partner može biti razdražen zbog nekih dešavanja koja mu se uopšte ne dopadaju. Više vremena provodite napolju, piše Svet Plus.com.

Rak

Danas bez novih dešavanja i bez nade da ćete dobiti vest koju očekujete. Prijatelji bi mogli da vam ulepšaju trenutke ako im to dozvolite i ako se ne učaurite.

Lav

Lavovi bi morali da porade na svom optimizmu. Počeli su da mrače i privlače negativnu energiju. Partner ima svoje planove i oni nisu više vezani striktno za vas. Zdravije se hranite i više brinite o svom zdravlju.

Devica

Oni koji su danas na putu imaju velike šanse da se nađu u veoma zanimljivom društvu. U narednim danima neko iz tog društva se može izdvojiti na veoma poseban način. Smanite poroke na minimum.

Vaga

Razmislite o tome da započnete nešto novo ali sami. Nemojte nikako ulaziti u neka partnerstva kada je posao u pitanju. Voljena osoba ima nekih svojih problema i bilo bi najbolje da je danas ne provocirate.

Škorpija

Prošlost može zakucati na vaša vrata i doneti vam neke nove momente. Dok će jedni biti srećni i zadovoljni vestima, drugi mogu osetiti neki vid straha zbog neizvesnosti.

Strelac

Pametujete previše tamo gde ne bi trebalo. Neko bi mogao da vam uzme za zlo reči koje izgovarate. Partner sumnja u vaše reči i bićte na proveri. Mogući problemi sa stomakom.

Jarac

Kada vas neko posmatra sa strane rekao bi da ste veoma srećna osoba ali vi u sebi krijete neizmernu tugu zbog nečega što niste ispunili. Kada je zdravlje u pitanju, veoma je važno se opuštate.

Vodolija

Oni koji danas odmaraju od posla trebalo bi da priušte sebi dužu šetnju ili neki vd zabave koji će ih opustiti. Ne odbijate poziv prijatelja.

Ribe

Dan može početi kao i svaki drugi ali na vama je da ga ipunite lepim stvarima. Budite danas vi ta osoba koja usrećuje druge jer ćete tako usrećiti i sebe. Više brinite o sebi.

ASTROPUTNIK

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top