Trudnica nije htela da se fotografiše, a njen muž ju je zamenio: Slike su ubrzo postale viralne

pixabay.com

Zabava

Trudnica nije htela da se fotografiše, a njen muž ju je zamenio: Slike su ubrzo postale viralne

Hrabrost i originalnost muškarca nasmejala je mnoge ljude na internetu

Sigurno ste na društvenim mrežama videli fotografije trudnica koje nose prelepe haljine i venac cveća u kosi, dok poziraju na prelepim cvetnim livadama. Nekada su takve fotografije imale samo poznate ličnosti, poput Bijonse i Kim Kardašijan, međutim, danas svako ko može da priušti fotografa može da ih dobije.

Muškarac po imenu Pako i njegova supruga čekaju dete. Kako je njegova lepša polovina u devetom mesecu trudnoće, on joj je ponudio da uradi seriju modernih fotografija, usnimljenih u prirodi, ali ga je ona odbila.

Iako je dugo pokušavao da je ubedi, shvatio je da neće uspeti u tome te je sam nazvao prijatelja fotografa i odlučio da on postane model.

Muškarac je iskoristio svoj pivski stomak za crtanje – na njemu je iscrtao cveće i napisao ime bebe. U skladu sa temom šutinga, Pako je obukao suknju i svezao belu traku oko grudi, a glavu je ukrasio cvetnim rajfom.

Fotografije ovog simpatičnog muškarca je na Fejsbuku objavio autor Martin Vilks, a Pakova hrabrost i originalnost su izmazili osmeh mnogim korisnicima Fejsbuka.

Slike su ubrzo postale viralne na internetu.

Pogledajte fotografije:

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top