SVAKO DETE JE KARMA SVOJIH RODITELJA

pixabay.com

Kuća i porodica

SVAKO DETE JE KARMA SVOJIH RODITELJA

Dete je tu da mu pokaže koliko je sposoban za nove stvari. Koliko može biti nesebičan, izdržljiv, strpljiv i ljubazan

Svaki čovek dolazi na ovaj svet sa posebnom i jedinstvenom misijom. Kako godine prolaze, on ispunjava svoju misiju, svoj jedinstveni plan, ali i pomaže svojim roditeljima da ispune svoju životnu svrhu.

Da, dete je tu da roditelje nauči životu! Dok ih usmeravate na pravi put, vi postajete „fleksibilniji“, mekši, bolji…

Dete može čoveku da promeni život, potpuno i radikalno, zauvek.

Većina roditelja decu doživljava kao „krst“ koji moraju da nose, žale se na njih, umesto da razumeju da ih je život s razlogom poslao baš njima.

Kada se stariji čovek osvrne na život iza sebe, videće da je većinu svojih uspeha, pobeda, dostignuća ostvario baš zato što je imao decu – nekoga ko ga je gurao kroz život.

Dete je motor – ono gura roditelja da radi one stvari za koje inače ne bi imao snage. Dete je tu da mu pokaže koliko je sposoban za nove stvari. Koliko može biti nesebičan, izdržljiv, strpljiv i ljubazan.

Duša deteta uvek bira roditelja iz velike ljubavi, ali i velike želje da ta osoba dosegne svoj maksimum.

Razmislite samo koliko ste postali bolji i mudriji čovek od kako ste dobili dete.

Ako se odraslo dete udalji od vas, ako se retko zagrlite i razmenite lepe reči, onda ste negde pogrešili, niste čuli, niste razumeli… Ali nikad nije kasno da ispravite stvari, sve dok želja postoji.

A ako je dete bolesno, onda je došlo na ovaj svet da bi vas ojačalo. Da vas nauči da uživate u životu, uprkos svemu. Da vidite sreću i lepotu u najjednostavnijim stvarima.

Pokažite im da ste neverovatno jaki, da je takvo dete poklon koji ne mogu baš svi da dobiju! S božjom pomoću, ono će ozdraviti i zajedno ćete uživati u plodovima najvažnije lekcije koju ste naučili.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top