Opustite se i udahnite: Sve što je suđeno trebalo bi pronaći put do vas

Lifestyle

Opustite se i udahnite: Sve što je suđeno trebalo bi pronaći put do vas

Opustite se, udahnite i pustite

Život. Pođe po zlu. Razori nas kao krvoločni pas. Nosi nas sa svojim haosom, bolom, suzama…Ipak, prelep je.Ipak, prelep je dar sa neba. Kada se čini da se sve raspada i da ne možete videti dugu posle kiše, imajte na umu da možete to podneti, imajte na umu da ste snažni.

Svi smo na istom brodu Brod napravljen od straha, suza, slomljenih obećanja i bola…bola koji oduzima svu svetlost i radost od nas. Bola koji nas čini slepim. Bol je deo života. Neki ljudi ne dozvoljavaju bolu da ih uništi. Oni su pobednici.

Bol će vas ojačati Padate. Opet i opet.I naći ćete snage da ustanete opet. To leži u vama. Duboko unutra. U vašoj nadi. U vašoj veri za bolje sutra. Život će vas udariti jako. Ali zapamtite, možete nastaviti dalje!Bol će vas učiniti jačim.

Što je suđeno da bude, pronaći će put do vas Možete forsirati stvari, ali to nije način na koji se događaju. Stvari se dešavaju same od sebe. Strpljenje je ključ da preživite svaku oluju, zapamtite. Opustite se, udahnite, pustite…Ako je suđeno da bude, biće.

Svaka patnja je prilika za rast Poteškoće nisu prepreke nego prilike.Izazovi su nove šanse za bolji, ispunjeniji život.Svaki put kada se suočite sa poteškoćom , naučite nešto novo. Nastavite ići kroz oluju Vetrovito je. Pada kiša. Mračna moć oluje vas prožima. Ostavlja vas tužne, razočarane, bez imalo nade.Znam.Ali zapamtite, nastavite kroz oluju.Jer na kraju, videćete svetlost dana.

Čuda se dešavaju.Uvek Čuda se dešavaju jer vi verujete u njih. Jer vi ste čudo.Verujte u sebe, borite se za svoje snove, izgubite se u lepoti života, neka vaš duh luta u nepoznato. Pronađite svoju dušu u tome.

Izvor: Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top