Budite strpljivi: Bog će vam dati onoliko koliko vam zaista treba

pixabay.com

Lifestyle

Budite strpljivi: Bog će vam dati onoliko koliko vam zaista treba

Ako ste zaboravili, želim vas prisetiti da je Bog uvek s vama na putu.

Znam da ste pokušali najbolje. Znam da se nikada ne osećate dovoljno. I shvatam da ste umorni. Umorni ste od pokušaja da ispunite njihova očekivanja, a nikada ne cene vaše napore. Umorni ste od toga da sledite one ciljeve koji se uvek tako daleko čine, bez obzira koliko jako želite to postići.

Umorni ste od toga da shvatate da što više ljude držite blizu, više se otimaju. Umorni ste od ljubavi prema pogrešnoj osobi. Umorni ste od življenja svog života. Znam da ste umorni od odbijanja, neuspeha i razočaranja. Ali, ako ste zaboravili, želim vas prisetiti da je Bog uvek s vama na putu.

Kada ste zabrinuti, zbunjeni, tužni i razočarani; molimo Vas da setite se Boga jer vas nikad ne zaboravlja. Šta god verujete, setite se da će Bog uvek znati šta vaše srce želi. Čuje vaše molitve i zna vaše borbe. On zna kako plačete noću i koliko je teško suzdržati suze tokom dana.

Znajte da će vam Bog uvek čuvati leđa, čak i ako nikada ne zatražite njegovu pomoć. Voleo bih da se uvek setite da je Bog blizu i da je On najbolji od zaštitnika. Možda vas Bog tera da pričekate malo duže pre nego što prihvati vaše želje, ali jednoga dana, kada to najmanje očekujete, stvari će se dogoditi na najbolji mogući način.

Uvek daje vaše želje u pravo vreme, tako da ćete znati pravo značenje strpljenja i ustrajnosti. On želi da rastete i vidite način na koji se borite, samo da biste verovali da vam Bog nikad neće dati teret koji je više nego što možete podneti.

Kada dođete k Njemu u svojim molitvama, znajte da on možda neće uvek dati ono što ste hteli, ali sigurno će vaše srce učiniti jednostavnim. On će vam dati strpljenje i snagu da zadržite sve dok oluja ne prođe. U redu je biti ljut na Njega jer znam da je vaša bol nepodnošljiva, ali molimo vas da verujete da vas Bog nikada neće razočarati na bilo koji mogući način.

Morate se setiti da možda, ono što ste oduvek hteli nije dobro za vas i trebate verovati da je Bog najbolji od planera. On zna što je najbolje i osiguraće da ono što vam znači nikada neće proći. Dok se sada borite, setite se da Bog gleda i da se ponosi tim napornim radom. Drži se. Pre ili kasnije, daće ono što ste oduvek želeli i trebali.

Izvor: Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top