Neverovatan video iz porodilišta: Novorođenče na porođaju ispalo doktoru iz ruku (VIDEO)

pixabay.com

Lifestyle

Neverovatan video iz porodilišta: Novorođenče na porođaju ispalo doktoru iz ruku (VIDEO)

Potpuno neočekivano, ovaj tata je zabeležio momenat koji je vrlo značajan za zdravlje njegove ćerke.

Za većinu roditelja, dan rođenja njihove dece je isključivo lepa uspomena. Ipak, ponekad ga obeleži i neverovatna količina stresa i brige za novorođenče. Upravo je to, nažalost, iskusio i bračni par iz Arizone, Derik i Monik Rodgers.

Kad su saznali da će njihove bliznakinje Morgan i Medison morati da se rode pre termina, jedino im je bilo važno da devojčice na kraju budu dobro.

Derik se dosetio da snimi njihove prve minute života, ali nije ni slutio da će kamerom zabeležiti i potpuno šokantan trenutak u kojem je jedna od njihovih devojčica ispala lekaru iz ruku.

Na videu koji je zabrinuta majka kasnije objavila i na društvenim mrežama, vidi se trenutak u kom je devojčica pala na pult, a samo su brzi refleksi lekara sprečili i pad na pod. Kako je naknadno ispričao, Derik je istog trenutka prekinuo snimanje i rekao lekaru da je devojčica zbog njega pala na glavu, a on se na početku pravio da se ništa nije dogodilo. Nakon što mu je još jednom pokazao na snimku što se dogodilo, lekar se samo ćutke okrenuo i otišao.

Pravi šok je usledio danima nakon incidenta, kada je bračni par sasvim slučajno saznao da njihova ćerka Morgan pati od krvarenja na mozgu.

Naime, nakon što su devojčice odveli kući, primetili su da joj često curi krv iz nosa i da se povremeno trese. Odveli su je drugom pedijatru na pregled, koji im je otkrio da su testiranja u bolnici već napravljena, ali roditeljima iza leđa, pa oni nisu ni slutili da njihovo dete ima krvarenje u mozgu.

Kako kažu, bilo bi im dovoljno da se neko izvinio, ali se to nije dogodilo.

„Niko nam se nije izvinio ili barem ponudio da uradi testiranja kako bismo videli da li je sve u redu. Sva testiranja su učinjena iza naših leđa“, izjavio je Derik u razgovoru za magazin People. 

Kako bi podigla svest o nemaru u bolnicama, Monik je postavila video na svoj Fajsbuk nalog, a on je vrlo brzo postao viralan. Tek nakon što je njen video podeljen više od 17 hiljada puta, pozvali su ih iz bolnice i obećali im da će istražiti ceo incident.

„Sigurnost naših pacijenata i njihovih porodica uvek je naša glavna briga. Shvatili smo ovo vrlo ozbiljno“, poručili su iz bolnice.

Izvor: yumama.com

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top