Najveći dečji biseri kojima su izblamirali roditelje

pixabay.com

Zabava

Najveći dečji biseri kojima su izblamirali roditelje

Deca su kao mali pijani ljudi, rekao je svojevremeno Džoni Dep, i po iskustvima srpskih roditelja, slavni glumac je očigledno bio u pravu. Naime, jedna tviterašica podelila je situaciju u kojoj ju je četvorogodišnja ćerka izblamirala, što je podstaklo i druge da se nadovežu svojim iskustvima. Tvitovi i biseri su, verujte na reč, urnebesni.

– Moja ćerka je, kad je imala 4 godine, izjavila u gostima da nikad nije jela sarme, kad je iste videla na stolu. A kako su vaša deca vas blamirala? – napisala je jedna majka i podstakla lavinu.

Pokazalo se da ova situacija nije izolovana – od svih „mučenja“ koje roditelji navodno priređuju svojoj deci, barem sudeći prema njihovim izjavama u javnosti – čini se da ih mame i tate najčešće more glađu.

– „Hvala ti, mama, za smokiiiiii, hvaaaalaaaa tiiiii, maaaajkooo!!!!“ – napisao je jedan od roditelja, citirajući svoje dete.

– Pred masom roditelja u školskom me pitala da li bih ja nekada napravila pitu.

– „Ja ne jedem supu iz kesice“ – kazalo je dete na ručku.

– U gostima: „Jaooo, vidi banane“. Kući ih bacam – napisao je jedan tata.

– Tata, šta je to smoki…??? Kad umro nisam…

– „Je l’ de, tata, kad jednom dobiješ pare ćes nam kupiti žvaku?“

– Moja nije volela meso. Na slavi u gostima se razvalili od pečenja. Pitam je kako kući ne jede meso, kaže: „Pa kad mi i ne kupujete!“

– Doručak u pekari… Sin od četiri i po godine: „Ja bih još jedan burek ali ti nemaš pare“… – napisao je jedan roditelj, dodavši da je to uobičajen način njegovog deteta da proveri da li ima novca za igračku.

– Pošto je bila buca, ja joj uvela restrikciju i mi na bazenu i pita je moj drug da li je gladna, a ona kaže: „Jesam, ali mi mama ne da da jedem…“ Kad umrla nisam, a složila tužnu facu…

Neki roditelji iskazali su mišljenje da deca namerno izgovaraju stvari koje će odrasle dovesti u neprijatnu situaciju, drugi primećuju hvala bogu da prastoše, treći se iskreno čude – „ne znam odakle mu to“, a bilo je i onih koji priznaju da je dete samo naglas izgovorilo ono što drugi prećutkuju ili šapuću.

Sadašnji roditelji su priznali da su i oni blamirali svoje mame i tate kad su bili mali.

Foto: Twitter

– Imao sam 4-5 godina, naučio da čitam i listao onu popularnu enciklopediju sa anatomijom u sredini. U toku je bila večera gde su mojim matorima valjda došli svi prijatelji. Čitao sam u sobi pored reči za delove tela i naiđem na nešto. I ondaaaa: „Maaamaa.. Taataa, a šta je to čmaaar?“

– Moja je tad rekla i da njihov krevet škripi kao naš kući. Tad sam rekla da je nikad neću više voditi nigde.

– Svaki dan tuširala decu, ali se nedeljom to zvalo kupanje, napunim kadu, stavim igračke i brčkaju se. Odemo kod doktorke zbog stomačnog virusa i pita ona njih između ostalog: „A kad se vi deco kupate?“ Oni u glas: „Samo nedeljom!“ Sutradan sam promenila doktorku.

– Javlja se ćera na telefon, imala tada tri godine. I kaže NN sagovorniku: „Ne može deka sada da se javi, u wc-u je, kaki“.

– Moj sin je rekao baba-ujni: „Mama kaže da si dosadna“. Nije lagao, što je najgore.

– Kad je prvi put vadila krv, pet godina imala, drala se ko magarac, sestra joj rekla ti mora da si jedinica, ona rekla jesam, sestra rekla nema veze rodiće tebi mama brata ili sestru, a ona joj kroz suze rekla: „Ahaaa, rodila bi ona meni brata ili sestru kad bi mogla da nađe dečka“.

Foto: Shutterstock

– Ostalo malo kolača, muž bio mali. Došli gosti, svekrva nije ponudila jer nije bilo dovoljno. Uleće on i pred gostima: „Kad ćete otići kući da mi jedemo kolače?“

– Ja kad sam imala 4-5 godina, otišla s majkom u goste i prijatelji pitali gde je tata, šta radi, ja rekla: „Eno ga kući prdi i smrdi…“

– Moj brat rekao komšinicama dok su bile u gostima kod nas, „Sad kad vi odete, onda će baba i mama da vas ogovaraju!“

– Imali smo 7-8 godina, na ručku kod drugara sa njegovom porodicom. On me na glas pita: „Je l’ se tvoj tata švaleriše kao moj“?

– Ogroman red na kasi u samoposluzi, Stefan na sav glas: „Tata, a što ćeš ti meni da slomiš kičmu!?“

– Ćerka rekla kumu da smo pričali da non-stop laže.

Foto: Twitter

– Mlađi sin, tri godine, prišao nekom čoveku na ulici, pogledao ga u oči i rekao „tata“ i pošao da ga zagrli.

– Blamova od sve troje sam doživela koliko hoćeš, najmlađa Katja je šampion u tome. Pre neki dan kaže komšiji koji nam održava uređaje u stanu: „Mama je rekla da Vam smrde noge i ne morate se izuvati.“ Ni pomislila, ni rekla, niti imam pojma da li čoveku smrde noge!

– Moj sin je, kad je imao tri godine, na pitanje kako ti se zove tata govorio: „Kum Bane je moj tata.“

– Žena u busu preglasno razgovara telefonom, moje dete (4) se okreće i smirenim glasom joj kaže: „Začepi pi*ku kad ti lepo kažem!“

– Moja ćerka kada je imala 3,5 godine je mojim roditeljima rekla, kada su nam došli u goste da ne sede na jednoj stolici jer je slomljena… A na pitanje kako se slomila. Ona kaže: „Ma tata udarao mamu stolicom po leđima pa je pukla“. Od tada mog mog muža gledaju čudno.

Izvor: blic.rs 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top