BEBA KAKVA SE RAĐA U JEDNOM OD 625 MILIONA! Lekari nisu verovali kad su trudnicu uveli u salu! ČUDO U SIBIRU!

pixabay.com

Kuća i porodica

BEBA KAKVA SE RAĐA U JEDNOM OD 625 MILIONA! Lekari nisu verovali kad su trudnicu uveli u salu! ČUDO U SIBIRU!

U Sibiru je rođena beba kakva se rađa u jednom od 625 miliona slučajeva. Beba je začeta prirodnim putem, ali se nije razvijala u materici, već izvan nje. Bebu su nazvali Veronika. Ime koje znači “ona koja nosi pobedu”, što je u potpunosti zaslužila.

Majka (31) koja je želela da ostane anonimna, žena koja je kao izbeglica iz Ukrajine, pokrajine Donbas, završila u Sibiru, celu trudnoću nije otišla na pregled. Ipak, njena beba, jedna od 625 miliona beba, uspela je da preživi abdominalnu trudnoću, u svom vodenjaku, van maternice. Do sada je, uz malenu Veroniku, zabeženo samo 12 takvih slučajeva na svetu.

Majka i otac malene Veronike odlučili su da se ona ne porodi u bolnici. Kako je trudnoća bila u redu, čekali su porod kod kuće. U početku je sve teklo kako treba. Osećala je sve jače i češće kontrakcije, pripremala se na porod, a onda su kontrakcije naglo prestale. Tad su odlučili da požure u bolnicu gde ju je operisao tim od deset lekara. Operacija je bila složena i vrlo rizična. Ipak, njih dve su pobedile.

Kurir.rs/Agencije

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top