Najpopularnije frizure za jesen

Freepik

Lepota i zdravlje

Najpopularnije frizure za jesen

Većina ljudi se vratila sa godišnjih odmora i krenula sa uobičajenom životnom rutinom. Uz obavezne „light“ depresije izazvane upravo tom „back to reality“ situacijom, okupiramo se promenama i odlukama vezanim za početak devetog meseca, odnosno drugog najpoznatijeg novogodišnjeg datuma.

Među promenama se uglavnom nalaze one vezane za posao, životne navike ili ipak naš izgled, a veliki deo podrazumeva i promenu frizure. Kako smo se i sami uhvatili u razmišljanjima o opcijama koje bismo ove jeseni mogli isprobati, odlučili smo pretražiti Instagram profile poznatih devojaka i izdvojili smo nekoliko popularnih i zanimljivih varijanti na koje smo naišli.

Bujne kovrdže

Ako je suditi po izborima brojnih influenserki, sve ono silno feniranje kose ili pak preterano korišćenje pegle za kosu postaje stvar prošlosti. Nose se bujne i raskošne kovrdže i to čak i one vrlo sitne, karakteristične za osamdesete godine prošlog veka. Uostalom, ko smo mi da protivrečimo Bijonse i Zendaji?

Šnale za kosu

Reč je o proizvodu koji verovatno svi imamo negde u fiokama soba i kupatila, ali i proizvodu koji nismo baš navikli koristiti van udobnosti svog doma. Međutim, modele poput Bele Hadid i Kaje Gerber možete videti na brojnim „street style“ fotografijama upravo sa vintidž šnalama za kosu. Možda se radi o trendu koji nismo očekivali, ali koji ćemo, s obzirom na praktičnost, vrlo rado prihvatiti.

Marame i rajfovi

Opuštene šiške i bob frizura

Pogodili ste – nema popisa popularnih frizura bez večnog boba. Bilo da se radilo o proleću, letu, jeseni ili zimi, bob ostaje popularan, a menjati se mogu eventualno njegove sitnice. U sezonama pred nama nosiće se njegova opuštena (čitaj: razbarušena) verzija, i to uz dodatak isto takvih šiški. Mi kažemo može!

IZVOR: srbijadanas.com  

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top