Majka je izgubila troje dece i objavila POTRESNU SLIKU: „Ovako izgleda prvi dan škole u našoj porodici zbog pijanog vozača“

Kuća i porodica

Majka je izgubila troje dece i objavila POTRESNU SLIKU: „Ovako izgleda prvi dan škole u našoj porodici zbog pijanog vozača“

Ako vam je nekada i palo na pamet da to što ste popili nekoliko čaša alkoholnog pića nije dovoljan razlog da ne sednete u tom stanju za volan automobila, posle objava ove majke, tako nešto vam sigurno više nikada neće proći kroz misli.

Dženifer Nevil Lejk iz Toronta, autorka je najpotresnije fotografije koju ćete videti danas. Naime, ona je izgubila svo troje svoje dece kada ih je automobilom ubio pijani vozač koji nije stao na znak „stop“. Daniel, Hari i Mili nisu dočekali početak školske godine i svih troje su poginuli 2015. godine. U to ime, njihova majka je na grob ponela njihove torbe za užinu i balone za prvi dan škole, nakon čega je fotografiju postavila na društveme mreže.

Svi koji su vidjeli sliku na Fejsbuku duboko su potreseni, a mnogi su priznali da su i zaplakali.

– Osmi, četvrti i drugi razred. Odnosno, trebali su da budu. Ovo su bile njihove torbice za ručak za njihovu školsku 2015. godinu. Ovako izgleda prvi dan škole u našoj porodici zbog pijanog vozača – napisala je bolom slomljena majka.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top