Hej ŽENO, DIGNI GLAVU, OBRŠI SUZE. Vrediš mnogo više nego što misliš!

pixabay.com

Lifestyle

Hej ŽENO, DIGNI GLAVU, OBRŠI SUZE. Vrediš mnogo više nego što misliš!

Hej ženo, digni glavu. Obriši suze sa lepog lica. Vrediš, mnogo više nego što misliš. I ne, nemoj da misliš da si ružna, nemoj dušo.

Ti si najlepše Božije stvorenje, zar u Boga da sumnjaš? Ti si potreba, ti si stvorena kao podrška, oslonac, prijatelj, stvorena si da bi bila voljena, ne iskorištena, zamenjena. Ti si stvorena da bi bila i najbolji drug, a najbolje drugove lutko ne lažu, ne varaju. Ti si žena, nisi opcija. Tebe čekaju, ti ne čekaš. Zbog tebe se čuda rade, planine pomeraju, i silna mora preplivaju da ti se dokaže da si voljena.

A ti čekaš poruku? Poruku, koja nikad neće doci. Ne čekaj, budi ona koju čekaju. Znaš što? Jer si žena, jer vrediš, jer to tako treba. Od kad je sveta. Ne dozvoli sebi, da te išta u životu veže osim ljubavi, ni dvorci, a ni novci. I ne moli ženo, to ne smeš. Žena nikad ne sme da moli, žena je ta koju mole, za trun njene pažnje, za njen pogled.Ti si stvorena da bi neko u tebi spoznao ono najbolje , tvoju snagu, tvoju spremnost na život. Ti si mnogo više od tela, dođavola treba da si nekome svemir, da svemir a ne zvezda. Ti si stvorena da ljubav vodiš, da se tvome telu pristupa kao hramu, kao svetinji, ne kao objektu da se ljubi svaki deo tvoga tela, milimetar po milimetar što sitnije i što više.. Ne zaslužuje tebe svako da dirne, a kamoli da te ima luda ženska glavo.

Lepa si, veruj mi. Pogledaj samo ruke.
Tvoje ruke, znaš li koliko vrede? Tvoje ruke će jednog dana biti utočište, sigurna luka, raj. Tvoje ruke će jednog dana da leče ogrebotine, bol, i suze tvoj zagrljaj će da zaštiti od celog sveta, svih dušmana i zli jezika. Tvoje ruke će biti jedina sigurnost u vremenu koje dolazi. Sigurnost u svetu prepuno nesigurnosti. Da, sve ćeš ti to. I sve ti to možeš. Sve, jer ćeš biti majka.

I digni tu glavu, možda je jedna priča prestala. To je obična priča, obična priča o tome kako još jedan muškaraca na ovom svetu nije cenio ono što je imao. Tebe čeka mnogo više. Ti treba da živiš svoju bajku…

Izvor: mikail

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top