Dnevni horoskop za 24. novembar: Bika očekuje poslovni uspeh, Lava muče hormoni, Vagu očekuje susret sa osobom koja će je zaintrigirati

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 24. novembar: Bika očekuje poslovni uspeh, Lava muče hormoni, Vagu očekuje susret sa osobom koja će je zaintrigirati

OVAN

Pred vama je dan u kom ćete imati više vremena za odmor. Posao vas sada ne opterećuje preterano. Povoljan je dan za flert. Očekuje vas period u kojem ćete imati prilike za nova poznanstva. Nemate probleme sa zdravljem.

BIK

Možete da se nadate sklapanju novog poslovnog ugovora koji će vam biti važan na duž staze u budućnosti. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da uloži više napora u to da vam veza napreduje. Posetite stomatologa.

NE PROPUSTITE

Od prvog dana 2020. sve će krenuti po zlu: Ova 3 znaka čeka najgora godina do sada!
BLIZANCI

Sreća vas prati, možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete rešiti neke poslovne nestabilnosti. Uživate u osećaju slobode koji imate i zadovoljni ste zbog toga. Odlično se osećate i zdravlje je dobro.

RAK

Očekuje vas prilika da se pokrenete na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Uskoro ćete imati šansu za početak veze sa osobom koja će vam se po nekim stvarima izdvajati od drugih. Osećate se generalno dobro.

LAV

Sklapanje novog poslovnog ugovora bi moglo da bude veoma značajno za vas. Očekuje vas povoljan dan. Možete da se oslonite na partnera koji će pokazati da je spreman da bude uz vas bez obzira na sve. Problemi sa hormonima.

Zbog čega se zaista posti sredom i petkom: Da li znate pravi razlog?
DEVICA

Očekuje vas veliki broj obaveza, današnji dan bi mogao da vm bude prilično tenzičan. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete da prema njoj imate dobre i iskrene namere i da ste spremni da joj se posvetite. Moguć je manji pad imuniteta.

VAGA

Pred vama je veoma povoljan dan za nova dešavanja i za nove poslovne projekte. Moguće je da ćete imati priliku za susret sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da napravite prvi korak ka njoj. Odlično se osećate!

ŠKORPIJA

Moguće je da nećete imati mogućnost da napravite previše poslovnih promena danas. Ukoliko ste se upustili u neku neobaveznu vezu, očekuje vas period u kojm ćete se zbog toga pokajati na neki način. Izbegavajte cigarete i alkohol.

STRELAC

Možete da očekujete odličan dan. Poslovne obaveze ćete završiti na najbolji mogući način i bićte zadovoljni. Voljena osoba vam je posvećena i lepo vam je kada ste zajedno. Konačno ste našli sreću u ljubavi. Bavite se sportom.

Vidim te, čujem te, i pomoći ću ti: Sveta Matrona Moskovska leči i izbavlja iz nevolje svakoga ko joj se obrati ovim rečima!
JARAC

Dobićete neophodnu podršku od strane nadređenih i uspećete da ostvarite napredovanje na ovom polju. Osoba koja vam se dopada je stidljiva i u početku vam može biti teško da ostvrite kontakt sa njom. Bez problema sa zdravljem.

VODOLIJA

Moguće je da imate više obaveza nego što ste očekivali i da ćete se duže vreme zadržati na poslu. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze koja će za vas biti veoma značajna. Srčane smetnje su moguće.

RIBE

Očekuje vas povoljan dan za posao. Ukoliko planirate bilo kakve promne uspećete da ih realizujete. Bliži se početak veze na daljinu kod vas u narednom periodu. Sledi vam poznanstvo. Manji problemi sa stomakom.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top