3 najinteligentnija horoskopska znaka: Jeste li među njima?

pixabay.com

Lifestyle

3 najinteligentnija horoskopska znaka: Jeste li među njima?

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagođavanja na nove situacije, razumevanje i korišćenje apstraktnih pojmova.

Naravno da horoskop ne određuje nužno i inteligenciju čoveka, brojna testiranja IQ-a mogu da pruže uvid u generalnu inteligenciju s obzirom na prosečni rezultat za svaki horoskopski znak.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak je veoma inteligentan, što potvrđuje i činjenica da je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca.

Testove inteligencije prođu kao od šale, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i odličnu koncentraciju. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Blizanci su veoma bistri, a za razliku od drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke.

Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje im uvek koriste. Osim toga, odlično primenjuju stečeno znanje, te nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top