Tri horoskopska znaka kojima Mart donosi neverovatnu sreću na svim poljima

pixabay.com

Lifestyle

Tri horoskopska znaka kojima Mart donosi neverovatnu sreću na svim poljima

Ovog meseca ćete ostvariti sve što zamislite, a najviše uspeha ćete imati na polju ljubavi. Bilo da ste u potrazi za partnerom ili ste u vezi, ovaj mesec će doneti puno iznenađenja i uživanja.

Evo za koje znakove će bit naročito povoljan:

Bik

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoleti. Takođe, i Bikovi bi mogli da osete iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova energija je savršena za eksperimentisanje i uživanje u odnosu s partnerom.

Nakon 26 godina Saturn će se naći u znaku Vodolije: Ovaj astrološki fenomen će iz korena promeniti život ovim znakovima!
Devica

Device bi u ovom razdoblju mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje na to da i u rizikovanju ima lepote. Pred njima je zabavan mesec pun romantike i kreativnosti. Device koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog ko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu.

Jarac

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od uticaja Venere osećate se samouverenije nego ikad. Više ćete voleti i sebe i druge, zbog čega bi i oni slobodni ovog meseca mogli napokon da se zaljube. Ako vidite nešto što želite, pravo je vreme da to ugrabite.

Izvor: superžena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top