Puna života i pozitive: Zašto bi svako od nas trebao da ima bar jednu prijateljicu u znaku Ovna

pixabay.com

Lifestyle

Puna života i pozitive: Zašto bi svako od nas trebao da ima bar jednu prijateljicu u znaku Ovna

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu ovan to znači i da će vas retko ili nikada odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti veruje i za vas će napraviti gotovo sve

Imate li prijateljicu rođenu u znaku ovna, možete biti sigurni da vam s njom nikada neće biti dosadno, ali i da u svom životu imate osobu koja će ostati uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli. U ovo vreme kada većinu vremena ostajemo doma upravo će „ovnica“ biti glavni pokretač virtualnih druženja s prijateljima.

U doba ograničenih aktivnosti i kretanja, pripadnice ovog horoskopskog znaka biće spremne smišljati razne virtualne aktivnosti kako bi se njene prijateljice i ona zabavile. Puna je života i pozitive, uvek je inicijator sjajnih planova, raspoložena za zabavu kada joj se čini kao da je svima oko nje dosadno i sposobna je prijatelje natjerati na „akciju“.

Rođena je da bude vođa i zato se oseća ugodno kad joj je poverena odgovornost za njenu grupu prijatelja. Kako i u ljubavi, žena ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema.

Prijateljstva s „ovnicom“ često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za celi život. Sklona je imati širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju biti i ljubomorne na nju.

Kad ide u večernji izlazak, ne treba joj horda prijatelja, već dve-tri bliske osobe koje razmišljaju slično kao ona i koje su spremne za ludi provod. Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu ovan to znači i da će vas retko ili nikada odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti veruje i za vas će napraviti gotovo sve.

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli. Kada je pozovete, ona će domarširati do vas i sa sobom doneti velikodušnost, tvrdoglavost, ali i zdrav razum. Naravno, kasnije će dobaciti „rekla sam ti“ jer je ranije niste slušali.

Kad sa svojom prijateljicom „ovnicom“ idete u šoping možete očekivati da će ona biti najglasnija u trgovini, bez zadrške komentirati što joj se sviđa, a što ne i nestrpljivo čekati da dođe na red na blagajni. Najbolji prijatelj za ovna je – vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, vaga će nepromišljenog ovna smiriti nakon preterane reakcije i naterati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.

zadovoljna hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top