Dnevni horoskop za 4. maj!

Lifestyle

Dnevni horoskop za 4. maj!

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete imati poboljšanje zarade. Možete da računate da ćete u budućnosti uspeti da nađete osobu sa kojom ćete imati iskrenu ljubav. Moguć je pad energije.

BIK

Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se malo odmorite. Naporan tempo je iza vas. Imaćete priliku da sa osobom do koje vam je stalo ostvarite vezu koja može da traje na duže staze. Mogući su problemi sa umorom.

BLIZANCI

Možete da očekujete novu poslovnu priliku. Spremni ste da pokažete svoje talente u najboljem svetlu. Moguće je da se svađa između vas i partnera desila neočekivano i bez velikog razloga. Povedite računa o svojim zubima.

RAK

Verujete da možete da ostvarite ciljeve koje imate. Potrebno vam je samo malo više vremena. Povoljan je dan za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Shvatićete da imate dosta toga zajedničkog. Potrebno vam je više vežbanja.

LAV

Danas ste skloni ponavljanju grešaka na poslovnom polju. Izbegavajte bilo kakve veće rizike. Ne prija vam samoća i želite da vam se desi neka nova ljubav. Spremni ste da budete otvoreniji u udvaranju. Problemi sa glavoboljom.

DEVICA

Ako želite da napredujete, biće potrebno da počnete da ulažete mnogo rada i truda u odnos sa voljenom osobom. Ukoliko budete napravili prvi korak ka pokretanju ljubavne veze sa simpatijom. Problemi sa probavom su mogući.

VAGA

Moguće je da imate neki osećaj nesigurnosti na poslu. Kao da se oko vas dešavaju neke intrige i spletke. Emotivno vam nastupa otežan period za odnos sa voljenom osobom. Moguće su česte svađe. Mogući su problemi sa očima.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period koji bi mogao da vam bude prilično komplikovan. Potrudite se da smireno rešavate poslovne probleme. Emotivna situacija vam takođe nije sjajna. Udaljavate se od partnera. Problemi sa nesanicom.

STRELAC

Očekuje vas dan u kojem ćete uspešno ostvariti svoje planove. Možete da očekujete brzinu i efikasnost u sprovođenju svojih zamisli. Ukazuje vam se prilika za novu ljubavnu vezu. Jaki ste i zdravi.

JARAC

Nervoza koja vas okružuje na polju posla, vas navodi na pomisao da je došlo vreme za neke promene. Distancirali ste se od emotivnih problema. Niste sada spremni da ulazite u nove rasprave. Leđa i kičma su vam osetljivi.

VODOLIJA

Možete da se nadate pozitivnim preokretima na poslovnom polju. Kada ste mislili da je sve izgubljeno- sreća vam se preokreće! Zajedno sa partnerom pravite veoma značajne planove za budućnost. Dobro se osećate.

RIBE

Možete imati neki manji nesporazum na poslovnom polju u narednom periodu. Otvara vam se mogućnost za novu ljubavnu vezu. Ipak, ni sami niste sigurni da li želite više od avanture. Pazite na nervni sistem.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top