Drevni ritual koji privlači sreću: Zapišite ovo na papir i gledajte kako vam se želje ostvaruju!

pixabay.com

Lifestyle

Drevni ritual koji privlači sreću: Zapišite ovo na papir i gledajte kako vam se želje ostvaruju!

Magična tehnika 5×55 donosi ostvarenje svih želja

Svi želimo da nam se želje i planovi što pre ostvare, a zahvaljujući ovom drevnom ritualu to je imoguće. On, zapravo, predstavlja tehniku manifestacije i uči nas kako da pozitivnim i ispravnim mislima dobijemo sve što smo naumili.

Ukoliko želite da privučete sreću, ljubav, novac ili blagostanje u svoj život možete isprobati popularnnu metodu manifestaciju pod nazivom 5×55.

Ovako funkcioniše tehnika 5×55:

Sve što treba da uradite je da na papir napišete ono što želite da privučete u svoj život. Zapišite svoje želje 55 puta tokom pet dana. Možete manifestovati gotovo sve što vaše srce želi.

Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako „ostanete usredsređeni samo na svoju želju“. Umirite svoj um ako počne da luta dok pišete.

3 istine koje će vas osloboditi: Za život bez ograničenja i straha!
Ako tokom perioda manifestacije počnete da viđate brojeve 111, 222, 333 ili 1111, vaša manifestacija je vrlo blizu da postanete vaša stvarnost. Ukoliko počnete da sanjate svoje želje, to je znak da privlačenje deluje.

Manifestacija je jedna od najboljih stvari koju možemo učiniti za sebe.

Ne postoje alati za manifestovanje osim vašeg uma i odlučnosti. Pokušajte da ne razmišljate o tome kada će se vaše manifestacije ostvariti. Za sve u životu treba vremena, tako da je potrebno da budete strpljivi.

Ova tehnika, ako malo bolje razmislite, nije nikakav magični štapić, niti bilo šta tome slično. Ova tehnika nas tera da misli fokusiramo na ono što želimo i šta nam je trenutno prioritet. Kada su nam misli fokusirane na želju i cilj, mi i nesvevsni radimo sve da dođemo do ostvarenja, zato je ova tehnika tako delotvrna.

Ona zapravo u toku tih 5 dana, kada pišemo svoje želje, trenira mozak da na svakom koraku traži put ka cilju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top