SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA MLADALAČKI IZGLED! Matične ćelije OVE biljke najbrže regenerišu kožu!

Lepota i zdravlje

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA MLADALAČKI IZGLED! Matične ćelije OVE biljke najbrže regenerišu kožu!

U poslednje vreme mnoga istraživanja potvrđuju neverovatna delovanja matičnih ćelija biljaka, pogotovo onih koje imaju snažnu moć samoobnove. U kozmetičkim preparatima njihova glavna zadaća je obnavljanje oštećenja na koži i očuvanje mladalačkog izgleda.

Samo mesec dana vam je potrebno da podmladite lice na sasvim prirodan način! Tajna je u revolucionarnom sastojku, matičnim ćelijama maline. Naučnici su fascinirani njihovim učinkom i rezultatima koji su odmah vidljivi!

MATIČNE ĆELIJE SU SVE ZASTUPLJENIJE U LUKSUZNOJ KOZMETICI. SVAKODNEVNO STIŽU POTVRDE IZ VELIKIH KOZMETIČKIH KUĆA O USPEHU KOJI POSTIŽU PREPARATI UPRAVO SA OVIM AKTIVNIM SASTOJKOM

MATIČNE ĆELIJE maline koja je poznata po svojim izuzetnim antioksidacionim svojstvima imaju neverovatnu moć podmlađivanja jer stimulišu stvaranje matičnih ćelija kože  i deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, one stimulišu REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi.

To znači da ćete uz pomoću ovog sastojka vratiti vreme na svom licu čak nekoliko godina u nazad.

Ujedno dokazano je da podstiču kožu u izgradnji prirodne barijere koja je izuzetno bitna jer je prirodna zaštita od uticaja spoljašne sredine.

Istraživali smo naše kozmetičko tržište i moramo priznati da smo po malo i razočarani. Naime jako je mali izbor krema sa ovim fantastičnim sastojkom u našoj zemlji. Ono što nas je ubrzo oduševilo jeste da se jedan domaći brend odlučio upravo za matične ćelije maline.

Zaintrigirala nas je zanimljiva formulacija sa simboličnim imenom KRALJICA. Oni su se odlučili za tradicionalno ulje smilja iz Hercegovine, egzotično ulje argana i matične ćelije maline.

Matične ćelije maline, ulja SMILJA i ARGANA su  aktivne komponentne prirodne LUKSUZNE kreme KRALJICA

Da nije u pitanju samo još jedna u nizu reklama, koje nas lako nateraju da prvi put kupimo proizvod ali mu se više nikada ne vratimo, potvrđuju, već slobodno možemo reći desetine hiljada korisnica. Sudeći po komentarima koje javno ostavljaju na stranicama brenda, krema zaista deluje obećavajuće.

KRALJICA je prošle godine oborila sve rekorde prodaje u susednoj BiH a već mesecima je omiljeni korak u nezi hiljada žena širom naše zemlje. Kako saznajemo Kraljica se poručuje bar jedna više, da slučajno ne nestane, jer, kažu, čini da se svaka žena zaista oseti kao kraljica.

Klikom ovde možete dobiti sve informacije vezane za ovaj proizvod Kraljica luksuzna krema protiv bora

Izvor: sr.rossen.shop

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top