Niko ne zna kao majka ni da voli ni da brine – Ona je naša najveće podrška i najiskreniji prijatelj

pixabay.com

Kuća i porodica

Niko ne zna kao majka ni da voli ni da brine – Ona je naša najveće podrška i najiskreniji prijatelj

Ljudi dolaze u naš život i odlaze, ali jednino majka i njena bezuslovna ljubav nas nikada neće napustiti. Majčina ljubav će uvek pobediti sve nevolje i poteškoće.

Majčina ljubav nas vodi kroz život i štiti od svih nevolja. Ona je uvek sa nama, čak i kada majka nije fizički pored nas. Niko ne voli kao majka i niko nije u stanju da oprosti i razume kao majka. Njena ljubav je bezuslovna i ne zahteva nikakve dokaze.

Majčina ljubav prema detetu zauvek veže dve duše i dva tela. Njena ljubav se rađa onog trenutka kada se svetlost sićušnog života upali u njoj. Ona ga voli više od bilo koga drugoga na svetu. Za majku je njeno dete najvažnija stvar na svetu.

Ona je u stanju da žrtvuje svoj život, svoju karijeru i svoje ambicije za svoje dete. Njena ljubav je izvan vremena i prostora i za nju ne postoji prepreka. Majka je ta koja će podržati svoje dete u svim situacijama. Ona ne očekuje nikakvu zahvalnost za sve što čini za svoje dete, za nju se to podrazumeva.

Ni jedna žena ne može spoznati pravu snagu ljubavi sve dok se ne ostvari u ulozi majke. Samo majka zna da brine, da štiti i da voli bezuslovno. Majka je naša najveća podrška i naš najiskreniji prijatelj. Ona je uvek tu za nas i u dobrim i u lošim situacijama.

Ona je tu da nam pokaže pravi put i da nas sasluša kada nam je to potrebno. Niko ne zna kao majka da voli. Ona je jedina osoba na svetu koja će da vas voli i koja će učiniti sve za vas, a neće tražiti ništa zauzvrat. Zato pazite na svoje majke jer one neće zauvek biti tu pored vas.

Ne štedite reči nežnosti i ljubavi prema njoj i ne izbegavajte njene zagrljaje. Čuvajte svoje majke jer one su neprocenjive.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top