Šta nikako ne treba da radite za vreme retrogradnog Merkura

pixabay.com

Lifestyle

Šta nikako ne treba da radite za vreme retrogradnog Merkura

Prvi retrogradni Merkur, najozloglašeniji astrološki tranzit 2021. godine stigao je januaru. Trajaće od 30. januara do 21. februara. Pošto Merkur upravlja komunikacijama, tehnikom i putovanjima ove oblasti života će najviše trpeti.

Šta Retrogradni Merkur čini drugačijim?

Kako američko udruženje astrologa AstroTwins tvrdi:,,Retrogradni Merkur se spaja u znaku Vodolije sa Venerom, Jupiterom, Saturnom, Suncem i 11. februara sa Mesecom.“ Šta to znači? Možemo osetiti prevrtljivi uticaj Merkura u svakom aspektu života od ljubavi do posla. Mešavina inovativne Vodolije i sa ovim planetama neće dovesti do lake i harmonične komunikacije. Retrogradni hod planeta je uvek usmeren na prošlost zajedno sa reorganizacijom života.

Šta (ne)raditi do 21.februara?

Retrogradni Merkur je uvek haotičan -ali sa Marsom i Uranom u Biku, Merkurom, Venerom, Jupiterom, Saturnom i Suncem u Vodoliji dolazi do velikog suprostavljanja i sudara starog i novog. Držite se svoje istine, čuvajte i proveravajte svoja dokumenta i važne stvari i držite glavu visoko do 21.februara dok se Merkur ne vrati u svoj tok.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top