DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MART

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MART

OVAN

Ukoliko ste zainteresovani za poboljšanje finansija u smislu dobijanja kredita ili novca od sponzora najbolje da iskoristite današnji dan za pregovore i apliciranje. Tajna veza je aktuelna i maksimalno ste joj posvećni. Osećate se dobro.

BIK

Prilično ste pragmatično i tačno znate koji su vam ciljevi. Svoje planove realizujete bez ikakvog zastoja. U kontaktu ste sa osobom koju ste skoro upoznali. Ne spominjete vezu mada o tome razmišljate. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Fokus je na novcu. Očekuje vas priliv sredstava što vam jako puno znači tako da se opuštate. Posvećeni ste tajnoj vezi. Ne razmišljate o budućnosti, želite samo da uživate u vezi. Zdravstveno stanje je stabilno.

RAK

Komunikacija vam je jača strana. Na poslovnom sastanku postižete uspeh zahvaljujući upornosti, dobroj priči i pažljivom naglašavanju činjenica. Zainteresovani ste za trudnoću. Želite da to partner prvi pomene. Osećate se dobro.

LAV

Očekuju vas problemi vezani za zakon zbog čega ćete prvo biti nervozni, a kasnije zabrinuti. Prezadovoljni ste vezom. Nudite partneru da ozvaničite vezu. Leđa vas bole. Bilo bi dobro da manje sedite, a da ste više fizički aktivni.

DEVICA

Uprkos trudu evidentno je da neke poslove ne uspevate da pokrenete. Problem je što ste ostali bez novih ideja. Bračni partner vam se posvećuje, ali je vama posao bitniji od njega. Na polju zdravlja očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Za vas poslovne obaveze nisu kuluk nego zadovoljstvo. Smatrate da na taj način ispoljavate svoj potencijal i kreativnost. Nezadovoljni ste vezom i imate utisak da vas partner guši. Zdravstveno stanje je solidno.

ŠKORPIJA

Očekuju vas novi poslovni zadaci koji uključuju saradnju sa strancima. Prilično ste iznenađeni jer saradnja teče glatko i bez ikakvih problema. Zadovoljni ste emtivnom sferom i imate utisak da će veza večno da traje. Odlično se osećate.

STRELAC

Očekuje vas uobičajen radni dan bez ikakvih teškoća. Sve obaveze doživljavate kao rutinu. Zadovoljni ste vezom i razmišljate o braku. Još uvek niste spremni da to zvanično ponudite partnerki. Osećate se dobro.

JARAC

Finansije su vam jako bitne. Ovo je odličan dan za traženje povišice. U slučaju pregovora sa strancima finansije su sastavni deo razgovora. Emotivno ste zadovoljni i gledate da što više budete sa voljenom osobom. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

U potpunosti ste koncentrisani i fokusirani na poslovne obaveze. Zadovoljni ste jer je sve pod kontrolom i teče po planu. Očekuje vas susret sa simpatijom mada niste spremni da inicirate vezu. Zdravlje je solidno.

RIBE

Očekuje vas poslovni sastanak za koji ste se odlično spremili. Dobili ste poverljive informacije koje koristite radi postizanja cilja. Imate jaku potrebu za bliskošću sa partnerom. Zdravstveno stanje je solidno.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top