MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Nekome se menja život iz korena

pixabay.com

Lifestyle

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Nekome se menja život iz korena

Slede i događaji koji će definitivno promeniti život iz korena i otvoriti nove puteve. U nastavku saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN

Zauzeti Ovnovi će se u aprilu suočiti sa krizom u vezi ili u braku. Početak meseca donosi vam i ozbiljnije nesuglasice sa partnerom. Glavni razlog jeste nezadovoljstvo koje tinja u vama već duže vreme. Ljubomora, posesivnost i problemi iz prošlosti će doći na red i moraćete da se posvetite njihovom rešavanju ukoliko želite da sačuvate svoju vezu. Voljena osoba vam može zameriti da ste sebični i niste dovoljno truda posvetili da se prilagodite njegovim potrebama. Situacija se rešava do kraja meseca, ili ćete se odlučiti za raskid. Ako ste slobodni, april će vam doneti nove strastvene avanture. Zaljubićete se u osobu koju ste upoznali preko poslovnih prilika.

Poslovne prilike su pogodnije nego u martu i imaćete priliku da se pokažete u najboljem izdanju. April je za vas izazovan mesec i moraćete da se suočite sa neočekivanim promenama. Posebno će biti zahtevno ukoliko radite u zdravstvu ili hemijskoj industriji. Ako imate privatan posao, znajte da će ovaj mesec biti dobar za proširivanje posla. Najvažnije od svega jeste da vam potrebe klijenata i kupaca budu na prvom mestu. Finansije se poboljšavaju, ali do kraja meseca će porasti i troškovi, pa se savetuje da štedite i da izbegavate novčane pozajmice i kredite.

April vam donosi pad energije i imuniteta, pa možete biti skloni upalama i alergijama.

BIK

Zauzeti Bikovi uživaju u aprilu u harmoničnim odnosima sa partnerom. Imate prilike da više vremena provodite kod kuće i da unesete kvalitetne i lepe promene na ljubavnom polju. To će vas zbližiti sa voljenom osobom. Pre svega, treba da poradite na komunikaciji i rešite probleme koji su vas mučili. Podrška i razumevanje su ključni u ovom periodu. Vreme je za planiranje, a možda ćete se dotaći teme koja se tiče proširenja porodice. Sve u svemu, predstoji lep period, pun ljubavi. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu preko zajedničkog prijatelja i imaćete mnogo zajedničkih tema. Moguće je da će roditi simpatije. April nije mesec za brzo rešavanje dešavanja, pa dajte sebi vremena.

Što se tiče poslovnog aspekta, april vam donosi mnogo posla, ali rezultati mogu zaostati. Očekujete da se sve brzo odvije i da dobijete povećanje plate ili celokupnih prihoda, pa čak i unapređenje na poslu, ali to se neće desiti ovog meseca. April treba da vam bude rezervisan za završavanje poslovnih obaveza i za bolju organizaciju. Kašnjenja se u ovom mesecu ne tolerišu, čak mogu da budu i destruktivna za vaš posao. Nezaposleni Bikovi će ovog meseca imati dosta ponuda i razgovora za posao.

Provodite što više vremena na svežem vazduhu, u prirodi. To će prijati vašem organizmu, ali i mentalnom zdravlju.

BLIZANCI

Blizancima je april mesec rezervisan za postizanje ciljeva sa partnerom. Odlično ste organizovani i veoma ste posvećeni. Partner vam pruža mnogo podrške i odlično možete da sarađujete. Pored toga, uživaćete u zajedničkim druženjima, u okupljanju sa prijateljima, a postoji mogućnost da pred kraj meseca otputuje na kratak zajednički odmor, što će vas dodatno zbližiti i relaksirati. Ovo je mesec za ljubav i za postizanje ciljeva, iskoristite ga na najbolji mogući način. Slobodnim Blizancima se prognozira da će upoznati interesantnu osobu i da upravo to, može da dovede do duge i stabilne veze. Nova ljubav će biti strasna i uzbudljiva.

Na poslovnom planu, pojavljuju se poteškoće i nesuglasice u komunikaciji. Bilo bi idealno da na posao dolazite odmorni i da se trudite da ostanete fokusirani i povećate produktivnost. U suprotnom, mogu se dešavati greške zbog kojih posao trpi. Ako ste na visokom položaju u nekoj firmi, moguće je da ćete napredovati i da će vam biti povereni odgovorniji poslovi i rukovodeće fukcije. Finansije su stabilnije nego prošlog meseca, naučili ste da štedite i preuzeli ste kontrolu nad svojim novcem.

Koža vam je osetljiva u aprilu, moguće je da će doći do osipa ili pojave određenih alergija.

RAK

Zauzeti Rakovi imaju priliku da u mesecu aprilu izglade odnose sa partnerom i da ostanu fokusirani na zajedničke ciljeve i planove. Pred kraj meseca, može doći do sitnih nesuglasica, ali one neće uticati na celokupan odnos. Razdražljivi ste i ponekad možete da burno reagujete na sitnice. Prijaće vam da budete sami nekoliko dana i da se odmorite, saberete svoje misli. Posle toga, sve će ići lakše. Nekad je jedino rešenje da se odvojite kratko od partnera, kako biste se relaksirali i bolje uvideli situaciju. Ako ste slobodni, mesec april vam donosi razočarenje na ljubavnom planu. Osoba koja će vam se svideti, može da bude zauzeta ili da krije neku tajnu koja vam se uopšte ne dopada. Mnogi Rakovi će ovog meseca i svesno odbijati nova poznanstva, jer nije vreme za ulazak u novu vezu.

Rakove u mesecu aprilu očekuju promene na poslovnom polju. Moguće je da ćete menjati posao ili da ćete se upustiti u preduzetničke vode. Zvezde su na vašoj strani i imaćete puno uspeha u novim poslovima. Donosićete važne odluke i bićete zauzeti, što znači da ćete veoma malo vremena za sebe. To u vama budi stres, a pred kraj meseca može da utiče i na nervozu koja će danima trajati. Najvažnije je da pronađete balans i da ostanete fokusirani na svoj uspeh i karijeru. Finansije stagniraju, ali već od sledećeg meseca možete da se nadate poboljšanju i većim primanjima.

Budite umereni u hrani i piću.

LAV

Lavovima mesec april donosi mnogo lepih trenutaka. Sa partnerom ste uspostavili dobru komunikaciju, koja vam pomaže da lako i jednostavno ostvarujete velike ciljeve. Uživaćete u nežnostima i harmoničnim trenucima. Više vremena ćete provoditi i sa porodicom i sa prijateljima. Ovaj mesec je za vas veoma produktivan, ali i opušten, a upravo vam je to bilo potrebno – da provodite kvalitetno vreme sa voljenim osobama i da se odmorite. Slobodni Lavovi će imati prilku da upoznaju osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih stavova i tema, a novo druženje ih može odvesti i do nove veze.

Poslovni aspekt je svakako bolji nego prošlog meseca. Imaćete više novca, ali i više finansijskih sredstava, pa će vas to dodatno rasteretiti u pozitivnom smislu. U ovom mesecu je najvažnija komunikacija sa kolegama, jer će vam njihova pomoć u jednom trenutku zaista biti neophodna. Događaji na poslu mogu da vas na kratko iznerviraju i iznenade, ali to su prolazne stvari. Uspeh se gradi iz dana u dan i od vas se očekuje da ostanete fokusirani i da date sve od sebe. Uspeli ste da se pravilno organizujete, pa neće biti problema da izdvojite slobodno vreme za sebe.

Prijalo bi vam redovnije vežbanje i šetnje u prirodi.

DEVICA

Zauzete Device se suočavaju sa monotonim odnosima i ustaljenim navikama, pa će imati potrebu i želju da nešto promene. Uradićete sve u aprilu što bi moglo da poboljša kvalitet odnosa sa parnerom. Ipak, ne zaboravite, da niste sami u toj vezi i da je komunikacija najvažnija. Izrazite svoja iskrena osećanja i porazgovarajte o tome šta vam smeta i o tome šta vas tišti. Partner će imati razumevanja i uspećete zajedničkim snagama da svoju vezu ili brak spasite od krize i čestih svađa. Ako ste slobodni, mesec april vam donosi novu mogućnost za započinjanje nove ljubavne veze. Radi se o osobi koju poznajete već duže vreme, a tek se sad razvijaju emocije.

Devicama je april mesec rezervisan za pokretanje novog posla ili sopstvenog biznisa. Imajte na umu, da je ovo mesec novih početaka i da možete da postignete velike uspehe. Bitna je komunikacija, ali i pokretanje ili obnavljanje starih kontakata sa ljudima koji su na rukovodećim položajima. Ako imate ideje koje želite da predstavite ljudima, ne ustručavajte se, već napravite plan i počnite da realizujete svoju ideju. Zvezde vas podržavaju u toj nameri. Finansije se poboljšavaju!

Imunitet je slab, savetuje se da promenite ishranu i da unosite više suplemenata.

VAGA

Zauzete Vage će u ovom mesecu imati mnogo nerazjašnjenih situacija sa partnerom. Pred vama su velike odluke i nikako ne smete da dozvolite da vam se neko treći meša u planove i u vezu. Osećate se nesigurno, i imate osećaj da su svi okrenuti protiv vas. Prijao bi vam odmor i relaksacija. Savetuje se i da neko vreme budete sami, kako biste se odmorili i sabrali svoje misli. Tek tako ćete moći da donesete važne odluke koje se tiču budućnosti sa partnerom. Pred kraj meseca, dešavanja se stabilizuju, a vaše emocije će se dovesti u red. Ukoliko ste slobodni, ovog meseca ćete upoznati zanimljivu osobu na neočekivanom mestu. To može da bude poslovni sastanak ili slučajni susret. Započećete druženje sa tom osobom i moguće je da ćete lako pristati na ljubavni sastanak.

Što se tiče poslovne sfere, situacija nije sjajna. Navikli ste da radite određenim tempom i teško vam je da preuzmete više odgovornosti i obaveza. To dovodi do stagnacije i do manjka finansijske sigurnosti. Imajte na umu da treba pravilnije da se organizujete i da preuzmete kontrolu nad svojim poslom. Pred kraj meseca, očekuju vas i nove poslovne ponude, kao i novi poslovni sastanci. Te prilike su odlične i ne treba da ih shvatite olako. Dajte sve od sebe da postignete uspeh!

Umorni ste. Potreban vam je kvalitetan san i što više šetnje na otvorenom.

ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije će u ovom mesecu imati priliku da ostvare velike ciljeve i da zajedno sa svojim partnerom ispune nešto o čemu su dugo maštali. Osećate se sjajno, imate puno energije i elana, pa je dobro da iskoristite ovo vreme za sprovođenje svojih ideja. Partner vam pruža podršku i ljubav, i uživaćete u zajedničkim trenucima koji su ispunjeni srećom. Razmišljate o proširenju porodice, o započinjanju zajedničkih poslovnih aktivnosti, o zajedničkim odmorima. Opustite se i ne brinite, jer su zvezde na vašoj strani i podržaće ostavrenje ciljeveva. Slobodne Škorpije započinju strasnu avanturu, koja će biti kratkog daha. Ipak, u tome ćete uživati i nemate potrebu da se vezujete i započinjete ozbiljnu vezu.

Poslovni aspekt je u fazi proširenja i za sada ste zadovoljni kako se stvari odvijaju. Ovog meseca, fokus će biti na napornom radu, ali i na ostvarivanju poslovnih planova i zadataka. Početkom meseca bićete pod stresom, zbog nagomilanih obaveza, ali uspećete da sve rešite u zadatom roku. Finansijsko polje se poboljšava i bićete zadovoljni krajnjim rezultatima. Poseban uspeh očekuje ljude koji se bave privatnim poslovima.

Zdravlje je stabilno, treba pripaziti na ishranu.

STRELAC

Zauzeti Strelčevi mogu da ovog meseca imaju problema sa partnerom zbog ljubomornih ispada i posesvnih reakcija. Sumnje su izražene, posebno ako ste posumnjali da vas partner vara ili da nije iskren. Da biste povratili poverenje, i da biste poboljšalji odnos, neophodno je da popričate o stvarima koje vas muče. Napeta situacija može da se reši polovinom meseca. Potrebno je dosta vremena, truda. ali i želje da popravite odnos sa voljenom osobom, u suprotnom, problemi će se samo produbljivati. Ako ste slobodni, april mesec vam donosi mnogo ljubavnih izazova. Vi znate šta želite i spremni ste da otvorite svoje srce za nove radosti i harmonične odnose.

Poslovni aspekt je mnogo bolji nego prethodnih meseci i sada možete da uživate u plodovima svog napronog rada. Stekli ste dobru reputaciju na poslu i kolege i nadređeni vas cene i poštuju. Imate elena i snage da ispunite poslovne ciljeve, ali i da radite dodatne poslove. Moguće je da ćete unovčiti svoj hobi i da ćete konačno moći sebi da omogućite dodatni izvor zarade. Treba da obratite pažnju i na poslovne obaveze koje ste odlagali, jer ovog meseca treba da završite sa započetim poslovima.

Osećate se dobro. Savetuje se da se što više odmarate i da ne podležete stresu, kontrolišite ga.

JARAC

Zauzeti Jarčevi će ovog meseca imati mnogo romantičnih događaja sa partnerom i uživaćete u zajendničkim trenucima. Odnos je skladan i rešili ste da više pažnje posvetite partneru. Brže i lakše ovog meseca ostvarujete zajedničke ciljeve i uživate u ostvarenju istih. Uspećete da izgladite odnose i sa članovima porodice, a to će vam dosta značiti. Emotivno ste stabilniji i sigurniji u svoje odluke. Slobodni Jarčevi će u aprilu imati prilku da upoznaju osobu koja je puna pozitivne energije, i to će vam prijati. Potrebno vam je osveženje u životu, a nova poznanstva donose i mnogo novih prilika za razmenu lepih iskustava.

Poslovni aspekt je u stagnaciji. Imate utisak da zaslužujute više i da ste previše dali na poslovnom planu, što je i istina. Sada je vreme da se malo opustite i da prestanete da se forsirate. Kada ste kod kuće, zaboravite na posao i poisvetite se sebi. Zapamtite, ništa nije važnije od vašeg zdravlja i mira. Finansije su stabilne, ali težite većim prihodima. Poslovni uspeh ovog meseca mogu da očekuju Jarčevi koji se bave ekonomijom, finansijama i javnim poslom.

Mogući su problemi sa bubrezima. Savetuje se da redovno kod lekara proveravate svoje zdravlje.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije će ovog meseca imati priliku da uspostave bolju komunikaciju sa partnerom, ali i dalje su prisutne razmirice i svađe. Imate mnogo nerešenih problema i čini vam se da ne možete da pronađete zajednički jezik. Pravo je rešenje da o svemu iskreno popričate i da pokušate da stabilizujete odnos, koji je već dugo na klimavim nogama. Imajte na umu da treba da budete blagi prema partneru, posebno u svađama. Takođe, treba da poradite i na odnosu sa bliskim članovima porodice, jer ste nervozni, pa svoje raspoloženje prenosite i na druge. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju u aprilu osobu koja će ih privući svojim intelektom i sa kojom će imati mnogo zajedničkih interesovanja.

Što se tiče karijere, imate mnogo novih planova koje želite da realizujete u kratkom roku i zvezde će vam pomoći u tome. Posebno ćete imati uspeha ukoliko se bavite privatnim poslom, proizvodnjom ili prodajom. Finansije se poboljšavaju, ali se i dalje savetuje da izbegavate impulsivnu kupovinu. Trebalo bi da izbegavate saradnje sa ljudima u koje sumnjate i za one koje znate da nisu odgovorni ili dovoljno organizovani. Tako je najbolje, da ne biste gubili vreme i novac.

Ovog meseca, mogući su problemi sa hroničnim bolestima.

RIBE

Zauzete Ribe ovog meseca imaju priliku da sa svojim partnerom provedu kvalitetno vreme i da uživaju u zajedničkim putovanjim, u odmoru i u druženju sa prijateljima i porodicom. Ovaj mesec vam donosi mnogo radosti i ljubavi, pa je na vama samo da se opustite i da uživate u svakom trenutku. Pred kraj meseca bićete pod stresom i želećete da se osamite, a samoća će vam prijati i daće vam dodatnu energiju. Težak period je iza vas i sa da je red da sebi date oduška. Slobodne Ribe ovog meseca neće ulaziti u novu vezu, ali su moguće ljubavne, kratke avanture koje će razbiti monotonost. Mnoge Ribe se plaše da ponovo ne budu povređene i zato izbegavaju da uključe emocije u nove odnose.

Na poslovnom planu, sve je pod kontrolom, a uspeh mogu da očekuju Ribe koje se bave administravnim i kreativnim poslovima. Mnogo ideja će se stvoriti u aprilu, i treba da ih shvatite ozbiljno, jer su kvalitetne i omogući će vam da lepše i lakše živite. To se posebno odnosi na vaše hobije koji lako mogu da prerastu u ozbiljan posao, ukoliko uložite vreme i trud. Ovog meseca radićete više, ali će vam to značajno uticati na finansije.

Zdravlje je stabilno. Preporučuje se da pazite šta jedete, moguće je nagomilavanje kilograma.

( MOGU JA TO SAMA/ASTROLOG NATAŠA PANIĆ )

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top