DNEVNI HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR 2022.

Ovan Posao: Pružiće vam se prilika da završite posao od apsolutnog prioriteta. Studenti koji danas polažu ispit imaće uspeha. Ljubav: Sve više vas privlači jedna osoba na poslu, ali postoje neke okolnosti koje vas sprečavaju da joj priđete. Zdravlje: Solidno.

Bik Posao: Nestabilna i neizvesna atmosfera na poslu počela je da vas zabrinjava. Reorganizacija na poslu može doneti neke promene u opisu vašeg radnog mesta. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kratkotrajne nesuglasice. Međutim, ubrzo sledi harmonizacija. Zdravlje: Solidno.

Blizanci Posao: Sastanak sa nadređenim proteći će uspešno i doneti vam brojne pohvale za postignute rezultate. Idealan trenutak da tražite povišicu. Ljubav: Izlazak u društvo doneće vam poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Lava. Zdravlje: Problem sa sinusima.

Rak Posao: Ovaj dan obeležiće potpisivanje nekog ugovora i zaključenje veoma važnog posla. Finansijski dobitak. Ljubav: Nalazite se u delikatnoj situaciji jer vam se dopada osoba sa posla, ali se to kosi sa vašim principima. Zdravlje: Solidno.

Lav Posao: Unapređenje finansijske situacije, pa čak i vanredni dobici sa neočekivane strane obeležiće ovaj dan. Uspešni pregovori. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ušao je u fazu zahlađenja. Partner vam može uputiti kritiku da živite u svom svetu. Zdravlje: Nervoza.

Devica Posao: Neočekivana prepreka ovog dana može biti odnos sa jednim kolegom, kao i zakašnjenje novca koji vam je neophodan za dalje poslovanje. Pripremite rezervni plan. Ljubav: Danas možete da upoznate veoma interesantnu osobu u znaku Lava ili Bika. Zdravlje: Solidno.

Vaga Posao: Napeta atmosfera na poslu i loši međuljudski odnosi mogu vam pokvariti raspoloženje. Zauzmite neutralan stav. Ljubav: Negativni aspekti Venere, vašeg vladara, ukazuju na krizu poverenja u vašoj vezi sa partnerom. Izbegavajte sukob. Zdravlje: Više se odmarajte.

Škorpija Posao: Škorpije koje su nezadovoljne svojim poslom ovog dana mogu odlučiti da prekinu saradnju. Planete vam pružaju podršku za promenu posla. Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu ljubavnu vezu, ali se čuvajte skandala. Zdravlje: Nervoza. Strelac Posao: Reorganizacija u firmi u kojoj radite može doneti promene u sastavu zaposlenih. Situacija je će zahtevati dodatno prilagođavanje. Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera danas može kulminirati. Moguće su ljubomorne scene. Zdravlje: Solidno.

Jarac Posao: Promene u načinu poslovanja i nove metode rada u potpunosti će preobraziti vaše uslove. Proširenje kruga vaših dužnosti. Ljubav: Neočekivano zbližavanje sa osobom koja vam je do sada bila više prijatelj može obeležiti atmosferu ovog dana. Zdravlje: Solidno.

Vodolija Posao: Problematičan razgovor sa nadređenim jer se vaši stavovi mogu veoma razlikovati. Neko od kolega podriva vašu poziciju. Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da uđu u strasnu ljubavnu avanturu sa osobom u znaku Lava. Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Ribe Posao: Poslovni partner iz inostranstva može postati problematičan i promeniti uslove poslovanja. Neočekivani troškovi. Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera može uzdrmati atmosferu ovog dana. Moguće su ljubomorne scene. Zdravlje: Osetljivost grla.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top