ONE NE KRIJU VAŠE TAJNE: Oblik očiju otkriva vaš pravi karakter!

pixabay.com

Lifestyle

ONE NE KRIJU VAŠE TAJNE: Oblik očiju otkriva vaš pravi karakter!

Baš kao što boja očiju može da nam otkrije neke važne stvari o osobi isto to može i oblik.

Nejednak razmak između očiju

Pojedinci s ovim karakterističnim oblikom očiju su sposobni da vide stvari iz drugačije perspektive. Oni su genijalni i vole da analiziraju stvari. Drugim rečima, oni nude jedinstven uvid u puno stvari.

Jednak razmak između očiju

Osobe kojima je prostor između očiju jednak, imaju uravnotežen i jasan pogled na svet.

Blizu postavljene oči

Osobe koje imaju blizu postavljene oči izgledaju dramatično. Ali, generalno nemaju otvoreno mišljenje prema svetu. Takođe, imaju tendenciju da postanu preterano zavisni od drugih, i ne nose se dobro sa stresom.

Duboko usađene oči

Ovakav oblik očiju karakteriše intenzivnu, posesivnu, ali i pažljivu osobu. Ljudi duboko usađenih očiju su idealisti, kreativni i romantični do srži.

Iskošene oči

Postoje dve vrste kosih očiju. Ako su oči ukošene prema gore („mačkaste“ oči): ove osobe će učiniti gotovo sve kako bi dobile ono što žele. Ako su oči ukošene prema dole: ove osobe mogu da imaju nisko mišljenje o sebi i da budu prepuštene na milost i nemilost drugima. Gotovo da nisu u stanju da kažu „ne“.

Bademaste oči

Okruglaste i blago zašiljene ka krajevima. Osobe koje imaju ovakve oči su staložene i pune samopouzdanja. Istovremeno imaju divnu dušu i veoma su strastveni u svemu što rade.

Najžena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top