DNEVNI HOROSKOP 3. MAJ 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP 3. MAJ 2022.

Ovan

Ovaj dan donosi vam neočekivanu priliku na poslovnom planu. Neočekivani troškovi, ali uskoro sledi poboljšanje situacije. Ovnovi koji su u braku prolaze kroz krizni period danas jer su mogući nesporazumi i rasprave sa partnerom. Nervoza.

Bik

Poseban uspeh očekuje one Bikove koji se bave uslužnim delatnostima i nekretninama. Situacija na finansijskom planu je nestabilna. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vage ili Raka. Učestalu glavobolju ne smete zanemariti. Obratite se lekaru i obavite sve neophodne analize.

Blizanci

Uspešna saradnja sa Ovnom ili Vodolijom. Ukoliko želite da promenite posao, uživate posebnu podršku planeta. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju srodnu dušu na nekom od putovanja. Blizanci koji su u braku zapostavljaju partnera i porodicu pod pritiskom obaveza. Muči vas nesanica.

Rak

Neočekivani priliv novca može se odnositi na neko zaostalo dugovanje prema vama. Obnovićete staru poslovnu saradnju. Slobodne Rakove danas očekuje veoma zanimljiv izlazak sa osobom koju su nedavno upoznali. Migrena, vaša neodgovornost prema sebi dovela vas je do ovakve situacije.

Lav

Uspešna saradnja sa osobom u znaku Blizanaca, Device ili Vage. Finansijska situacija je i dalje nestabilna. Danas se možete naći u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pojačan stres. Ne dozvolite da vas svaka sitnica potresa. Budite opušteniji u težim situacijama.

Devica

Nova perspektiva koja se pred vama otvara tiče se odlaska u inostranstvo ili saradnje sa stranom kompanijom. Mogući su neočekivani izdaci. Slobodne Device upale su u neku vrstu apatije i povukle se u svoj svet. Potrebno je da se malo više krećete i izlazite u društvo. Problemi sa stopalima.

Vaga

Neočekivani priliv novca i vanredni dobici obeležiće ovaj dan. Ukoliko želite da promenite svoj posao, nova prilika doći će sa neočekivane strane. Privremeno razdvajanje od partnera može biti uzrokovano nekim njegovim putovanjima. To će vam dati priliku da vreme posvetite više sebi i svojim prijateljima. Opustite se, zanemarite stresne situacije na poslu.

Škorpija

Danas možete imati poslovni sastanak iza zatvorenih vrata. Budite oprezni u komunikaciji, jer možete naići na teškog poslovnog saradnika. Atmosfera nepoverenja dominira u vašoj vezi. Slobodne Škorpije okružene su brojnim udvaračima i razmišljaju o tome da uđu u vezu. Problemi sa kičmom.

Strelac

Početak rada na novom projektu zavisiće od vaše finansijske situacije. Možete očekivati pomoć prijatelja ili bivšeg saradnika. Strelčevi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje. Budite maksimalno otvoreni da se ne bi pojavilo nepoverenje. Malaksali ste, ali ne paničite! Obratite se lekaru.

Jarac

Jarčevi koji se bave nekim kreativnim poslom, modom ili umetnošću, mogu da ostvare poseban uspeh. Akcenat ovog dana je na komunikaciji i dogovorima. Slobodni Jarčevi danas mogu da se upuste u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Alergija.

Vodolija

Ovaj dan posetićete završetku važnog posla, projekta ili možete srediti neku dokumentaciju od ranije. Poseban uspeh očekuje one koji rade u medijima. Slobodne Vodolije imaće višestruke prilike za početak nove veze. Vodolije koje su u vezi prolaze kroz krizni period. Kašalj koji vas muči traje već neko vreme.

Ribe

Ribe koje se bave kreativnim poslom mogu da ostvare značajno napredak u karijeri. Očekuje vas uspešna saradnja sa osobom u znaku Jarca ili Vodolije. Slobodni pripadnici znaka Riba mogu da se upuste u avanturu na nekom putovanju. Sklonost povredama.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top