DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL 2022.

Ovan

Posao: Usporavanje tempa očekuje Ovnove što je i logično jer ste tokom cele sedmice bili hiperaktivni, i možete sebi priuštiti jedan opušteniji radni dan.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka interesantnoj osobi, dajte svoj maksimum, ali nemojte se previše razočarati i odustati, ako ne dobijete očekivani odgovor.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Solidan radni dan je pred osobama rođenim u znaku Bika. Bez većih problema trebalo bi da savladate profesionalne zadatke.

Ljubav: Potvrda tačnosti nepovoljne vesti koju ste nedavno čuli, verovatno će obeležiti ceo ljubavni dan. Pažnja i razumevanje drage osobe značiće vam mnogo.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Blizanci

Posao: Jedan turbulentan radni dan imaće većina Blizanaca. Vrlo dobri rezultati u sferi komunikacije biće i adekvatno nagrađeni.

Ljubav: Nemojte bespotrebno stvarati tenziju U postojećem odnosu. Potrebno je pokazati malo više spremnosti na kompromis.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Prilično ravna linija na polju posla kod osoba rođenih u znaku Raka, što ne znači ništa loše za sam kraj ove radne sedmice.

Ljubav: Potrudite se da u sferi ljubavi ne bude apsolutno ravna linija, i nekom sitnicom obradujte sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice tipični Lavovi dočekuju uglavnom zadovoljni ostvarenim prethodnih dana. Ne kvarite utisak megalomanskim zahtevima na samom kraju.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan za ishitrene i brzoplete odluke u sferi ljubavi. Neočekivane okolnosti mogle bi da vas malo izvedu iz takta.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Devica

Posao: Na samom kraju radne sedmice, najtipičnije Device čeka izazov nove zanimljive poslovne ponude. Ne odbijajte i razmislite, ali prvo završite ranije započete projekte.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, danas vam čuvena praktičnost neće mnogo pomoći, jer se stvari mogu dešavati velikom brzinom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Veći deo ovog radnog dana stvari bi trebalo da teku u uobičajenim profesionalnim okvirima. Iskakanje može izazvati verbalni sukob sa nekim od saradnika.

Ljubav: Priuštite sebi neki kvalitetan izlazak sa društvom, prijaće vam širi krug ljudi, druženje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Kraj radne sedmice za Škorpije mogao bi da označi i završetak jednog napornog poslovnog ciklusa, i priliku za okretanje lista na drugu stranu.

Ljubav: Od nekoliko veoma zanimljivih poznanstava koja se mogu dogoditi u sferi ljubavi tokom ovog dana, posebnu pažnju privući će znatno mlađa osoba od vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dobar dan da stavite tačku na vrlo dinamičnu radnu sedmicu. Najtipičniji predstavnici mogu očekivati ponudu za nove poslovne projekte.

Ljubav: Konkretni koraci i preduzimljivost u sferi ljubavi danas bi mogli da vam se višestruko isplate.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Jarac

Posao: Uz dobru organizaciju, bez strahova i većih dilema, korak po korak i još jedan uspešan dan ostaće iza vas.

Ljubav: Potencijalna dešavanja tokom ovog petka u sferi ljubavnih odnosa uglavnom bi trebala da budu u granicama već uobičajenog i poznatog.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.

Vodolija

Posao: Iako imate sve razloge da budete zadovoljni poslovnim ostvarenjima, neke Vodolije mogu pokazati nepotrebne znake nervoze zbog manjih verbalnih nesporazuma.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, za očekivati je bar jednu finu priliku da uradite nešto drugačije i vrlo originalno, kada je u pitanju voljena osoba.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Manje kašnjenje ne bi trebalo da vas previše omete u završavanju planiranih obaveza za ovaj petak.

Ljubav: Na ljubavnom planu za očekivati je da budete prijatno iznenađeni, pre svega saznanjem da osoba koja vas zanima gaji slična osećanja prema vama. Trebao bi da usledi poziv za izlazak.

Zdravlje: Pad imunog sistema.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top