STIŽE NAM CRNI MESEC – NAJZNAČAJNIJI PERIOD DO SAD

pixabay.com

Lifestyle

STIŽE NAM CRNI MESEC – NAJZNAČAJNIJI PERIOD DO SAD

Delimično pomračenje Sunca u znaku Vage stiže nam 25. oktobra 2022. godine, a to znači potpuni preokret za nekoliko znakova Zodijaka

U astrologiji se ovo pomračenje naziva „Crni mesec“. U tom razdoblju oseća se jak psihički pritisak i preterana emotivnost. Takođe, Venera će se ovog dana približiti Suncu, što može negativno uticati na ljubavne odnose. Velik broj planeta u blizini Sunca sugeriše da će ovo pomračenje biti izuzetno značajno i sudbonosno. Nateraće nas da delujemo brzo i odlučno, da zaokružimo i prekinemo odnose i događaje koji nas već duže vreme muče. Rezultati ovog pomraćenja neće se videti odmah, već u sledećih šest meseci.

Evo kako će ovo pomračenje delovati na svaki znak ponaosob:

Ovan

Ovan će biti ozbiljno pogođen ovim aspektom. Neko će konačno odlučiti da sve prizna partneru i preda se svim srcem i dušom, dok neko očekuje nagli raskid veze.

Bik

Ovo razdoblje biće pravo iznenađenje za Bikove. Vaša intuicija je neverovatno jaka, sve što ste nekada mislili sada vidite iz druge perspektive. Od ovoga ćete imati koristi.

Blizanci

Ovo pomračenje može podstaći Blizance da spakiraju kofere i otputuju, ne samo turistički, već da potpuno preokrenu svoj život i potraže sreću u drugoj zemlji.

Rak

Za Rakove će doći odlučujući trenutak u poslu. Neko će pronaći novi posao, a drugi će, naprotiv, ostati bez njega. Što je najvažnije, ove promene će biti korak napred za Rakove.

Lav

Lavovi bi trebalo da očekuju ​​iznenađenja vezana za porodicu, stariju braću ili sestre. U njihovim životima dogodit će se neočekivana promena koja će uticati i na ovaj znak. Ne ulazite u rasprave.

Mesec
foto: Profimedia
Devica

Device bi posebnu pažnju trebalo da obrate na svoje zdravlje. Savet je da se posvete jogi ili meditaciji, tehnikama koje će im smanjiti napetost i zaštititi ih od bolesti. Moguće je neplanirano putovanje.

Vaga

Za Vage će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se događa u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene – imidž, ljubav, glavna životna načela… Savet je da se čuvaju bolesti.

Škorpija

Novčani problemi očekuju Škorpije. Proverite sve svoje kartice i lozinke. Ne ulažite u sumnjive poslove i pazite na jezik. Neoprezna reč mogla bi imati ozbiljne posledice.

Strelac

Za Strelčeve će pomračenje prvenstveno pogoditi mlađu braću i sestre. Pomozite im ako im je potrebna podrška. Postoji mogućnost izraženog rivalstva na poslu.

Jarac

U ovom razdoblju Jarci bi mogli prodati ili kupiti stan, iseliti se iz iznajmnjenog stana ili započeti renoviranje. Mogući su i melanholija, tuga i depresija, ali ti osjećaji brzo prolaze.

Vodolija

Vodolijama predstoje velike promene u porodici, u nju ulaze novi ljudi. Pomračenje takođe donosi povećanu kreativnost, zgrabite svoj život i uživajte.

Ribe

Ovo pomračenje Ribama donosi najbolje, na poslu raščišćavaju odnose s „neprijateljima“. Oni će izgubiti, a vi imate stalnu priliku da napredujete. Treba vam odmor.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top