DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR 2022.

Ovan

Posao: Vredni Ovnovi ovu nedelju bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim kućnim aktivnostima, ili omiljenom hobiju. U obzir dolazi i fizička aktivnost, ili kraće putovanje.

Ljubav: Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Poradite malo više na razumevanju, opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Danas bi trebali da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška, i posvetite se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Neke bitne poslovne obaveze mogli biste danas uspešno da završite. Ostavite dovoljno vremena i za uživanje u odmoru.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, evo prilike da preuzmete inicijativu, i krenete u susret novim ljubavnim izazovima. Zanimljiv dan je pred vama.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Povoljan dan očekuje Lavove na polju svih planiranih aktivnosti. Nemojte sebi natovariti suviše obaveza, iskoristite nešto vremena i za odmor.

Ljubav: Vraćanjem u prošlost, mogli biste da zakomplikujete vašu ljubavnu situaciju, a u ovom trenutku vam to stvarno nije potrebno.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Nemojte odbiti pomoć koja bi vam dobrodošla da razrešite neke komplikovane stvari vezane za posao.

Ljubav: Lep je dan za druženje, pa biste mogli da ga posvetite dragim prijateljima i uživate.

Zdravlje: Osim povremenih padova energije, nema većih upozorenja.

Vaga

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite razmišljanjem vezanim za pokretanje nekih novih inicijativa i ideja na poslovnom polju.

Ljubav: Imaćete solidne okolnosti da raščistite neke stare dileme, i eventualno izgladite nesporazume iz prošlog perioda.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Škorpija

Posao: Možda razmišljate o zajedničkom poslovnom partnerstvu sa nekim od prijatelja, pa biste mogli da napravite okviran plan.

Ljubav: Sumnje i dileme nestaće ukoliko se opustite i prepustite da vas vode osećanja.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Strelac

Posao: Proverite detaljno sve informacije, vezano za naredne poduhvate na polju nove poslovne saradnje. Ne zalećite se sa donošenjem odluka, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima, i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja, trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planom za njihovu konkretnu realizaciju.

Ljubav: Svu energiju bi trebalo usmeriti na ljubav, planove za budućnost i podizanje kvaliteta postojećih partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Opušten i miran dan je pred većinom Vodolija. Iskoristite ga na pravi način za punjenje baterija za naredni poslovni period.

Ljubav: I na polju ljubavnih relacija, veoma je dobar dan da uživate u nekim zajedničkim aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Dan pred vama donosi dosta aktivnosti. Bitno je samo da se ne rasplinete na više strana, već se organizujte pokrenite po prioritetima.

Ljubav: Promenite ustaljenu svakodnevicu i potrudite se da zajedničke trenutke učinite zanimljivijim. Budite maštoviti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top