DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR 2022.

Ovan

Posao: Dan je povoljan dan za sve vrste komunikacije i dogovora vezanih za buduće planove.

Ljubav: Mogli biste da promenite kruta pravila ponašanja i u dogovoru sa dragom osobom malo opustite atmosferu.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Bik

Posao: Ne žurite, već strpljivo korak po korak radite na izvršavanju obaveza koje vas danas očekuju. Nije preporučljiv veći fizički napor.

Ljubav: Neka vrsta rutine i mirne atmosfere mogla bi da se očekuje na vašem ljubavnom planu, što će vam svakako dati dovoljno vremena za razmišljanje o eventualnim budućim potezima.

Zdravlje: Moguće blaže respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Biće obaveza na pretek i tokom ove subote za tipične Blizance, a za očekivati je i obnavljanje neke poslovne saradnje iz prošlosti.

Ljubav: Malo zbog objektivnih razloga i poslovnog opterećenja, ali više zbog kretanja linijom manjeg otpora, tek, određeni broj pripadnika ovog sazvežđa mogao bi da potpuno zanemari ljubavnu sferu.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Rak

Posao: Nešto opušteniji ritam pratiće Rakove ovog dana, da se bez većih problema završe sve što su planirali. Moguć je novi poslovni dogovor ili ponuda.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa trebalo bi da se posvetite uživanju u pažnji i razumevanju koje vam poklanja draga osoba.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Lav

Posao: Uspešan radni dan očekuje Lavove naročito one koji imaju slobodu odlučivanja, pa eto konačno prilike da pokažete svoje liderske ambicije.

Ljubav: Sva vaša pažnja i energija biće usmerena ka poslovnim obavezama, pa biste mogli da se nađete na meti kritika od strane drage osobe. Pokušajte to da ipak izbegnete.

Zdravlje: Osetljivost kičme, ramenog dela.

Devica

Posao: Uz poslovni angažman na više strana, realno je očekivati da sve nekako uvedete u mirnije okvire i ostvarite zacrtane ciljeve za ovaj dan.

Ljubav: Povedite računa o željama i potrebama druge strane, nemojte očekivati da se svi slepo prilagođavaju vašem viđenju stvari.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Nastavite tamo gde ste stali prethodnog dana, bez većih prepreka i problema trebalo bi da izađete na kraj sa današnjim poslovnim obavezama.

Ljubav: Danas bi vam umnogome značila podrška i razumevanje drage osobe.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

Škorpija

Posao: Povoljni astrološki aspekti najavljuju još jedan vrlo produktivan dan kod većine Škorpija, da se sa posebnom pažnjom posvete prvenstveno onim aktivnostima vezanim za dugoročne planove.

Ljubav: Pozitivna energija i šarm kojim zračite danas bi mogli da budu dovoljan motiv za zanimljiv i prijatan susret sa osobom koja vam već izvesno vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Obratite pažnju na eventualne dodatne aktivnosti koje bi mogle da vam oduzmu više vremena od očekivanog i pokušajte te obaveze bar etapno da odradite.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem svog privatnog života, imate vrlo dobar dan pred vama da uživate u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Sve profesionalne poluge Jarčevi će ovog dana držati pod svojom kontrolom, što znači da bi započete obaveze trebalo da uspešno privedete kraju i budu zadovoljni.

Ljubav: Uživajte u zajedničkim aktivnostima sa vašom dragom osobom. Dobar je period i ukoliko ste razmišljali o promeni statusa i podizanju partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Vodolije bi danas maksimalno trebalo da prionu na posao u nastojanju da svaki zadatak obave na vreme, jer polovična rešenja neće doneti zadovoljstvo.

Ljubav: Potencijalnih simpatija i novih ljubavnih meta ima na vašem ljubavnom horizontu, samo je pitanje procene trenutka kada je najbolje da krenete u konkretnu akciju.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Nije loš dan za predstavljanje neke od vaših kreativnih ideja novim poslovnim saradnicima. Moguće je postizanje pozitivnih dogovora.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija imaćete priliku za novo poznanstvo, pa ukoliko vam je u interesu da se opustite i lepo zabavite mogli biste je na lep način iskoristiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top