11 citata koje trebate zapamtiti kada se osećate ANKSIOZNO

pixabay.com

Lifestyle

11 citata koje trebate zapamtiti kada se osećate ANKSIOZNO

Anksioznost pogađa milione ljudi širom sveta, te je najčešći oblik mentalnog poremećaja u SAD-u, koji utiču na 40 miliona ljudi, ili 18% populacije.

Osećaj anksioznosti označava određene događaje u vašem životu, kao što je prelazak u novi grad, što potpuno je normalno i ne bi trebalo biti razlog za zabrinutost.

Međutim, tegoba počinje ometati svakodnevni život, morate to priznati i pokušati shvatiti otkuda osećaji dolaze, i što ti pokušavaju reći.

Nadamo se da će se sledeći citati staviti stvari u perspektivu i pomoći vam olakšati tegobu, ako ništa onda barem u ovom trenutku.

OVDE SU 11 CITATA KOJE TREBATE ZAPAMTITI KADA SE OSEĆATE ANKSIOZNO:

  1. “Verujte sebi. Ti si preživio puno, i ti ćeš preživeti šta god dolazi.” – Robert Tew
  2. “Briga je kao da sedite na stolici za ljuljanje. Ona vam daje nešto da radite, ali vas ne odvodi nigde.” – engleska poslovica
  3. “Nastavite šetnju kroz oluju… Vaša Duga vas čeka na drugoj strani.” – Heather Stillufsen
  4. “Unutrašnji mir počinje u trenutku kad ste izabrali da ne dopuštate drugoj osobi ili događaju da kontroliše vaše emocije.”
  5. “Prepustite se onome što je. Pustite ono što je bilo. Imajte veru u ono što će biti.” – Sonia Ricotte
  6. “Možda nije uvek smisao u tome da pokušavate popraviti nešto slomljeno. Možda je smisao u tome da počnete nešto novo i kreirate nešto bolje.”
  7. “Ponekad je razlog zašto se dobre stvari ne događaju vama, jer ste dobra stvar koja treba da se desi na drugim ljudima.”
  8. “Negativni um nikada neće dati pozitivan život.”
  9. “Vi nikada nećete biti slobodni sve dok se ne oslobodite iz zatvora vlastitih lažnih misli.”
  10. “Ponekad vam je potrebno da iskoračite van, udahnete svežeg zraka, te se podsetite ko ste i gde želite biti.” – Tračerica
  11. “Danas je savršen dan za novi početak. Pustite strah i oslobodite svoj um. Vreme je da otvorite svoje srce.” – Chris Butler

Izvor: NoviSvjetskiPoredak

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top