6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA NAJODVRATNIJOM LIČNOŠĆU

pixabay.com

Lifestyle

6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA NAJODVRATNIJOM LIČNOŠĆU

Ako vam partner, roditelji ili deca pripadaju nekom od ovih znakova, onda znate o čemu pričamo

Donosimo vam priče o 6 horoskopskih znakova za koje se veruju da imaju veoma „tešku“ ličnost:

Ovan

Ovan je osoba od akcije kojoj je veoma teško da se nosi sa svojim emocijama. U najboljim danima je energičan, entuzijazam je na vrhuncu, uzbuđenje rastea, ali kada ga nešto naljuti, bolje je da bežite glavom bez obzira. Ovan tada govori prvo što mu pada na pamet, bez obzira koliko je neprijatno to čuti.

Ovan često ima potrebu da „udari u nešto“, čisto kako bi višak energije otišao. Ti ispadi i bes su često kratkotrajni, ali veoma zastrašujući za okolinu.

Škorpija

Po svojoj prirodi Škorpija je osetljiva, nesebična i misteriozna osoba. Sjajna je u skrivanju besa, sve dok čeka dobar trenutak da ga oslobodi. Pažljivo bira reči kada želi da povredi osobu na koju je ljuta.

Kada neko naljuti Škorpiju, ona čeka savršen momenat da se osveti. Njena osveta je zastrašujuća i dugo smišljana.

Bik

Bik je po pravilu miran i opušten, zato sve iznenadi kada njegovom strpljenju dođe kraj. Toliki nivo besa može da dođe samo od Bika. Strpljiv je ali do određene granice.

S obzirom da niko ne očekuje ovakvo ponašanje od Bika, utom sve izgleda mnogo gore. Ako neko povredi Bika, on će dugo da smišlja šta da uradi i kako da se osveti. I uopšte mu nije bitno da li je u pravu ili ne, važna je osveta.

Lav

Lav je prilično demonstativna osoba i ne plaši se scene, što nije dobro kada ga obuzme bes. Lav je siguran u sebe, a ako neko pokuša da ga ponizi učiniće sve da pokaže kako jednog Lava niko ne sme da dira.

S druge strane, Lava niko ne može da zastraši. On živi za dramu, ne suzdržava se i uvek kaže ono što misli bez obzira koliko to neprijatno bilo.

Devica

Iako je Devica prilično introvertna osoba, niko ne potcenjuje njenu prirodi jer zna da ima kratak fitilj. Međutim, Devica će dugo da trpi pre nego eksplodira.

Strpljiva jeste, ali njeno strpljenje ima svoj rok trajanja. Pažljiva je prema svima, ali kada dođe momenat niko bolje od Device na zna da uništi osobu koja je to zaslužila.

Svi koji „nagaze“ Devicu, bilo slučajno ili namerno, biće veoma teško da se oporave nakon njene osvete.

Rak

Rak je jedan od najljubaznijih horoskopskih znakova. Ali ot ne znači da ima miran stav. Po prirodi je osetljiv i emotiva, ali ni bes mu nije stran. Ako se desi da je neko od voljenih ugrožen, Rak će učiniti sve da se osveti.

Ali ako ga povredi voljena osoba, to postaje za Raka nepodnošljivo i on će učiniti sve da toj osobi napravi pakao od života.

Rak je pravi kralj manipulacije i uvek na kraju ispadne žrtva.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top