Izgubila je brata u ratu, otac pucao sebi u grudi: Ćerka poznatog pevača nakon svega se lečila od narkomanije – a danas je prava lepotica

instagram

Poznati

Izgubila je brata u ratu, otac pucao sebi u grudi: Ćerka poznatog pevača nakon svega se lečila od narkomanije – a danas je prava lepotica

Ivana Kovač (41), ćerka Miša Kovača, počela je da konzumira drogu, kako se pričalo, krajem 90-ih.

Neposredno nakon što je njen otac pokušao da se ubije, Ivani Kovač krenule su da se nižu ružne stvari…

Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želeo je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasli. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo.

Utehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita.

S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla.

 sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan“, rekla je svojevremeno Ivana koja se nešto kasnije oprobala i kao pevačica grupe „Magazin“, ali bez prevelikog uspeha.

Pre izvesnog vremena je upoznala svoju jaču polovinu, inženjera radiologije Elvira Hasanhodžića, i u avgustu 2017. godine su dobili i dete, ćerkicu Elenu. O udaji ne razmišlja jer joj papir nije najvažniji, kako i sama kaže. Živi u Zagrebu.

Izvor: Glossy

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top