ŽENE SU LUDE ZA NJIM, A LJUBIO JE SAMO STARIJE DEVOJKE

Printscreen/Instagram

Poznati

ŽENE SU LUDE ZA NJIM, A LJUBIO JE SAMO STARIJE DEVOJKE

Bivše devojke Milana Marića uglavnom su bile starije od glumca, ali među njima našla se i jedna mlađa lepotica.

Milan Marić godinama slovi za jednog od najatraktivnijih glumaca, a proslavio se ulogom u filmu Toma, u kojem je igrao glavnu ulogu. Tom prilikom upoznao je i Miu Bjelogrlić, sa kojom je ubrzo uplovio u ljubavnu vezu.

Inače, Mia je mlada producentkinja, a ćerka je čuvenog Dragana Bjelogrlića. Dugo se šuškalo da glumac voli starije devojke, kao i da je skoro svaka bila starija od njega. Međutim, nikada nije voleo da priča o tome.

Bio je i sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija 18 godina. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

Posebno je bilo zanimljivo i tema govorkanja, činjenica da je Nina starija od Milana čak 18 godina. Bivša devojka Milana Marića upoznala ga je u Beogradu 2014. godine, nakon čega su otpočeli romansu koja je trajala šest meseci, pišu mediji.

Nina Violić
Nina Violićfoto: Printscreen Instagram

Njih dvoje tada nisu komentarisali svoj emotivni odnos, a Milan se jednom prilikom kratko osvrnuo na taj period i objasnio šta ga je učinilo besnim

– Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi.

Milan Marić
Milan Marićfoto: Printscreen Instagram / eugensmesni

Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca“, rekao je ranije glumac.

MIa Bjelogrlić
Mia Bjelogrlić foto: Printscreen Instagram

Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top