Uran je ušao u BIKA i treba da se PLAŠITE: Ovi horoskopski znakovi će biti U PAKLU 7 godina

Lifestyle

Uran je ušao u BIKA i treba da se PLAŠITE: Ovi horoskopski znakovi će biti U PAKLU 7 godina

Uran je juče ušao u Bika i na tom mestu će se zadržati sedam dugih godina. Ovo je dobar znak za neke, a za neke ne.

Uran je planeta za koju se vezuju iznenadne promene, revolucije i inovacije. Kretanje ove planete mogu da se revolucionarno odraze i na naš horoskopski znak. Uran je već bio u znaku Bika 2018. godine, ali zbog svog retrogradnog kretanja vratio se u znak Ovna.

Bik je znak koji uživa u osećaju sigurnosti i spokoja, i voli kad se stvari dešavaju po utabanoj putanji. Sve što odstupa kod Bika izaziva osećaj nelagode i narušava njegov zaštićeni svet. S obzirom na to da Uran planira da promeni situaciju u narednom periodu, treba imati u i vidu da u narednih nekoliko godina treba prihvatiti promene kao dobre.

Neki će napustiti posao, emotivni odnos, promeniti grad, pa čak i zemlju, ali to ne znači da će ove velike promene biti loše po vas, naprotiv.

Horoskopski znakovi koji će najviše osetiti promenu u narednom periodu su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Možda će im se promene činiti kao strašne, ali ako shvate da su događaji za njihovo dobro, onda će narednih sedam godina proći mnogo lakše i bolje.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top