ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRVI PUT JAVNO O SVIM DETALJIMA POROĐAJA: Evo kako je pevačica reagovala kada je ugledala sina, ko je Aleksandru dao ime, ali i da li razmišljaju o DRUGOM DETETU

instagram

Poznati

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRVI PUT JAVNO O SVIM DETALJIMA POROĐAJA: Evo kako je pevačica reagovala kada je ugledala sina, ko je Aleksandru dao ime, ali i da li razmišljaju o DRUGOM DETETU

Aleksandra Prijović progovorila je o svom privatnom životu, sinu i tome kako su protekli prvi dani posle porođaja.

Žene kažu da je trenutak kada vidiš bebu najlepši osećaj na svetu. Šta ste prvo pomislila i izgovorila kada si videla sina?

– To je najlepši osećaj na svetu. U momentu kada su me probudili iz anestezije i kada sam prvi put ugledala bebu, počela sam samo nekontrolisano da plačem od sreće. Nikada neću zaboraviti taj trenutak.

Ko je Aleksandru dao ime?

– Filip je odavno pričao da bi voleo jednog dana ako dobije sina da se zove Aleksandar, što se meni svidelo.

Koliko vas je uloga majke promenila?

– Nije promenila mene koliko prioritete u mom životu. Sada je Aleksandar centar našeg sveta i sva pažnja i ljubav su usmereni ka njemu. Jedina promena koju mogu da primetim kod sebe jeste to da više ništa ne može da mi unese negativnu energiju. Kad pogledam u Aleksandra i Filipa, sve je savršeno. Više ne pridajem značaj nekim stvarima na koje sam ranije obraćala pažnju, sada sam zaokupljena razmišljanjima kada će izrasti prvi zub, da li mu je toplo ili hladno i brojne druge stvari. Samo majke mogu da razumeju koliko se na sve gleda drugačije kada u naručju držite dete. Tada može da vam se ruši sve oko vas, vama je najvažnije da izvedete dete na pravi put.

Šta mislite, ko će biti stroži roditelj, Filip ili vi?

– Rano je da pričamo o tome. Vreme će sve to tek pokazati, ali mislim da je najbitnije da imamo jedan dobar balans kad je reč o vaspitanju.

Razmišljate li već o drugom detetu?

– Naravno. Svako ko oseti ovakvu ljubav želi da mu se to ponovi. Ne planiramo ništa, ali ukoliko se desi, to će biti još jedan veliki blagoslov za nas.

Da li se bojite kako će to izgledati i znate li već sada s kim ćete ga ostavljati?

– Moj plan je svakako bio da ubuduće smanjim količinu nastupa da bih se posvetila kvalitetu. Dosta ponuda sam za ovo leto odbila da bih bila što više sa bebom, a kad se bude desilo da moram da odem od kuće na dan ili dva, dogovor je da Filip bude s njim. Beba mi je apsolutno prioritet, ali ja moram i želim da nastavim da radim svoj posao.

Kako su protekli prvi dani roditeljstva?

– Prvih nekoliko dana smo bili puni pozitivnog adrenalina, tako da nam zaista ništa nije bilo teško. Bilo je, naravno, kriznih perioda kroz koje smo prolazili kada je spavanje u pitanju, ali je on mnogo dobra beba i do sada nismo imali ni najmanjih problema – rekla je pevačica.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top