DEVOJČICE, UHVATI SE ZA MENE SVAKI PUT KADA TE SVET NATERA NA SUZE: Tamara Todevska večeras celom svetu preneću VAŽNU PORUKU!

Poznati

DEVOJČICE, UHVATI SE ZA MENE SVAKI PUT KADA TE SVET NATERA NA SUZE: Tamara Todevska večeras celom svetu preneću VAŽNU PORUKU!

Drugo polufinalno veče Evrovizije u Tel Avivu održava se večeras, a pod brojme 17 nastupa Tamara Todevska koja će se predstaviti pesmom „Proud“-veoma važnom za žene.

Tamara Todevska kroz pesmu „Proud“ za Evroviziju poručuje:

„Devojčice, pokušaće da ti govore šta da radiš, kako da izgledaš, kako da se smeješ, ponašaš i krećeš. Zbog svih tih pravila ćeš izgubiti. Ali, dušo, da ti kažem nešto. Devojčice, uhavti se za mene svaki put kada te svet bude naterao da plačeš. Ja sam uvek na tvojoj strani. Ne laši se da raširiš svoja krila i da letiš“.

A večeras će na Evroviziji je pevati za svoju ćerku Hanu koja se pojavljuje u njenom evrovizijskom spotu.Njoj posvećuje nastup koji je možda i najznačajniji u njenoj karijeri.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Numera kojom će se oprobati u evrovizijskom polufinalu posvećena je inače, svim devojčicama koje odrastaju i bore se u svetu prepunom predrasuda i neravnopravnosti, nejednakosti polova i u tako krojenom svetu one su često na gubitku.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ne zbog svojih mogućnosti i želja već zbog prepreka koje im se nameću.

Pesmom „Proud“ Tamara Todevska želi da skrene pažnju na važne probleme i da ohrabri devojčice širom sveta.

Izvor:  ŽENA 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top