OTKRIO PRAVO LICE SVOJE KOLEGINICE: Irina Vukotić tvrdi da je ista PRIVATNO i pred kamerama, ali Žika Nikolić MISLI DRUGAČIJE!

Printscreen/Instagram

Poznati

OTKRIO PRAVO LICE SVOJE KOLEGINICE: Irina Vukotić tvrdi da je ista PRIVATNO i pred kamerama, ali Žika Nikolić MISLI DRUGAČIJE!

Iako su u prvi mah delovali kao spoj nespojivog, pokazalo se da je voditeljski tandem Irina Vukotić i Žika Nikolić pravi spoj mladosti i iskustva.

Irina i Žika pred kamerama funkcionišu bez greške, a nas je zanimalo koliko se razlikuju privatno i u trenutku kada se reflektori uključe.

– Volela bih da mi neko sa strane to kaže jer posle 18 godina, uopšte nemam osećaj da sam drugačija. Ista sam u programu, kao i deset minuta pre početka „Novog jutra“, u šminkernici – počela je Irina, ali se Žika odmah umešao.

– To samo misliš – rekao je Žika, a Irina je ovu njegovu šalu prihvatila, takođe sa prepoznatljivim osmehom.

– Evo, o tome pričam, volela bih da mi neko drugi to kaže, evo Žika mi je rekao. Dakle, ona Irina iz šminkernice, nije ova Irina koju gledate u programu. Žika je presudio – rekla je popularna voditeljka.

Iako je skoro dve decenije na TV ekranima, Irina kaže da i dalje osećaj taj adrenalin pred početak živog programa, mada treme više nema.

– Šalu na stranu, s godinama se izgubi i ta trema i početničke boljke iako je i dalje odgovornost velika. I dalje imam taj adrenalin i nikad nemam „namešten“ osmeh. Meni je stvarno lepo kada su tu kamere, gosti, kada je dobra atmosfera, naravno, sve u skladu sa temom i gostima. Obrađujemo različite teme – od onih ozbiljnih i odgovornih do ovih u poslednjem satu programa, kada možemo malo da se opustimo i našalimo – otkriva Irina.

Sa druge strane, Žika nam je ispričao i koja je tema uspela da ga začudi, iako je veoma iskusan kada je reč o najrazličitijim temama koje je tokom karijere obrađivao.

– Meni je ovo iskustvo vođenja jutarnjeg programa zaista značajno, dobar je osećaj kada sedite i razgovarate sa nekim stručnjakom iz određene oblasti, a vi ga zapitkujete da otkrijete neke tajne koje još niste saznali. Za mene je bila takva inovacije kada smo obrađivali temu astrološkog naručivanja porođaja – rekao je Žika, a Irina se nadovezala:

– Žika je mislio da sam ja izmislila to, pita me je „Kako to da nam bude tema?“. Nije znao da ljudi to zaista rade.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top