MILICA TODOROVIĆ TUŽILA ZETA! OVO JE RAZLOG! ŠOK!

instagram

Poznati

MILICA TODOROVIĆ TUŽILA ZETA! OVO JE RAZLOG! ŠOK!

Pevačica Milica Todorović tužila je zeta koji je godinama radio kao njen menadžer, zbog sumnje da ju je opljačkao i uzeo više od 60.000 evra.

Milica je imala potpuno poverenje u zeta pa mu je poverila da uplati avans od stana koji je planirala da kupi.

– Milica je svom zetu u potpunosti verovala jer su godinama sarađivali, bio joj je menadžer, a i član porodice. Zato mu je u potpunosti prepustila brigu o svojim finansijama. Pre izvesnog vremena odlučila je da kupi stan na Novom Beogradu i zetu je dala nešto više od 60.000 evra, koje je on uplatio firmi koja je gradila zdradu. Dogovor je bio da Milica ostatak novca za stan uplati do kraja godine. Međutim, pošto ona nije ispunila tu obavezu, od kupovine stana nije bilo ništa i zet joj je rekao da je ostala bez onih 60.000 evra koje je dala kao avans – rekao je izvor blizak pevačici.

Milica je imala potpuno poverenje u zeta, ali kada se bliskim prijateljima žalila da je ostala bez novca savetovali su je da to proveri, što je i uradila.

– Milica se pomirila sa tim jer je zaista verovala zetu. Nije joj bilo ni na kraj pameti da bi mogao da je slaže. Međutim, kada je dečku Milošu i nekim prijateljima ispričala da je ostala bez 60.000 evra, oni su joj rekli da to mora da se proveri i da je to nelogično, da joj investitor ne vrati novac i pored toga što od kupovine stana nije bilo ništa. Nakon što se preko svojih izvora u firmi, od koje je trebalo da kupi nekretninu, raspitala o ovom problemu, ispostavilo se da je investitor zetu vratio avans, a da joj on to uopšte nije prijavio – objasnio je izvor.

Todorovićeva je po savetu Saše Popovića tužila zeta, zbog koga se razočarala u ljude i prekinula kontakt sa rođenom sestrom.

– Milica je pričala sa Sašom Popovićem o svemu i on joj je preporučion da podnese tužbu kako bi povratila svoj novac. Čak joj je i advokata obezbedio. Od tada traje cela ova agonija, zbog koje se Milica mnogo razočarala u ljude, a posebno joj teško pada to što više nije bliska sa sestrom. Tada se na neko vreme i povukla iz medija i doustala od nastupa jer nije bila u stanju da se izbori sa svime što joj se desilo. Spor je u toku, pa ćemo videti šta će biti – kaže izvor Sveta.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top