MA KAKAV BRAK… Ova 3 horoskopska znaka jednostavno nisu stvoreni za to!

pixabay.com

Ljubav i seks

MA KAKAV BRAK… Ova 3 horoskopska znaka jednostavno nisu stvoreni za to!

Dobro obratite pažnju…
I dok na određenim područjima briljiraju, ovi horoskopski znaci jednostavno nisu stvoreni za brak. Njima je teško prilagoditi se bilo kome drugome i najbolje se osećaju kada nisu sputani.

Sledeća tri horoskopska znaka ne znaju da budu dobri supružnici.

Bik

Bikovima je oduvek na prvom mestu bila karijera i oni je nipošto ne žele zanemariti zbog bilo koga ili bilo čega. Ako njih pitate, ulazak u brak je nepotreban i samo ograničava slobodu pojedinca. Većina ljudi rođenih u ovom znaku zodijaka nisu pobornici ni imanja dece.

Škorpija

Škorpije su jednostavno previše egocentrične i sebične osobe. Njima sama pomisao na deljenje nečega što je do tog trenutka bilo samo njihovo predstavlja ogroman problem koji bi rado izbegli. Takođe, njima je vrlo teško neprestano da provoditi vreme s nekim, pa se tu vrlo često javljaju i agresija i bes.

Blizanci

Blizancima je i više nego teško zamisliti da će njihova sloboda i avanture biti ograničeni. Oni ne žele pripadati nekome, već žele biti samo svoji pa su oni, kako stoji u jednom američkom istraživanju, horoskopski znak koji najčešće napušta svog partnera.

Izvor:  

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top