IZVADIO BRILIJANTSKI PRSTEN I ZAPROSIO JE PRED SVIMA: Ova pevačica je pre 30 godina SLOMILA SRCE SAŠI POPOVIĆU!

Poznati

IZVADIO BRILIJANTSKI PRSTEN I ZAPROSIO JE PRED SVIMA: Ova pevačica je pre 30 godina SLOMILA SRCE SAŠI POPOVIĆU!

Umalo se udala za njega, a danas se druži sa njegovom ženom!

Pevačica Zlata Petrović pre tri decenije bila je u vezi sa direktorom „Grand“ produkcije Sašom Popovićem.

Popović ju je tada čak i zaprosio, ali je ona odbila verenički prsten:

Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli… Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice – rekla je pevačica pre dve godine za „Informer“.

Zlata je u februaru ove godine u intervjuu za Blic objasnila zbog čega je raskinula sa Sašom i zašto nije bila spremna da stupi u brak sa njim.

„Dokle je vredelo toliko je trajalo. Mi smo ostali prijatelji. Niko vam ne daje garanciju koliko ćete biti u ljubavi. Bilo nam je super, on je prepametan čovek, samo smo se našli u neko pogrešno vreme. Ja sam imala 27,28 godina, a već sam iza sebe imala jedan brak i sina. Mene je tad interesovalo da radim i bilo mi je baš glupo da uđem u jednu ozbiljnu vezu ili brak – ispričala je tada Zlata.

Ona je, inače, veoma dobra prijateljica sa Sašinom suprugom Suzanom Jovanović. Kako je i sama jednom prilikom ispričala, Suzana veruje da je baš Zlata donela sreću njoj i Saši.

Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu – ispričala je Suzana jednom prilikom.

Izvor: alo.rs

loading...
Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top