VODITE BRIGU O SEBI, SAČUVAJTE MLADOST: Potresna poruka majke tragično nastradele Marije Ćurčić nateraće vas da se dobro zapitate!

instagram

Poznati

VODITE BRIGU O SEBI, SAČUVAJTE MLADOST: Potresna poruka majke tragično nastradele Marije Ćurčić nateraće vas da se dobro zapitate!

Nakon što je tragično izgubila, snažna Anne Marie Alves-Ćurčić se bori kako bi podigla nivo svesti o mentalnom zdravlju kod mladih.

Njena objava napravila je pravu pometnju u javnosti, a poruku prenosimo u celosti:

„Dragi klaberi, letnja sezona je u punom jeku, Instagram i FB puni su vaših fotografija sa party-ja, matinea, aftera i after aftera. I sve je to zaista super, iskreno to mislim.No, posmatrajući sve te fotke na kojima prepoznajem i neke koji su činili deo Choccomuffinove “ekipe”, kako ih je zvala, imam potrebu da vam pre svega kažem da je život dragocen. Vodite brigu o sebi! Živite punim plućima poštujući i vrednujući sebe, ne pristajte na diktate polusveta, ma kako skockani i napucani bili. Gradite iskrena prijateljstva – dragocena su jer ih zapravo nema puno, ali traju za ceo život, i u dobru i u zlu. Pravite razliku između poznanika (makar bili i deo “ekipe”) i onih kojima je zaista stalo do vas i koji će vam baš zbog toga bez ikakve zadrške reći ono što misle pa i po cenu da se naljutite (duboko u sebi, znaćete da vas vole, baš kao i vi njih). Jer, oni su ti kojima ćete moći da se poverite kad vam je teško. Oni su ti koji će vas uputiti, dati snagu da potražite pomoć strucnjaka, ako vam je potrebna. Jer, #VAZNOJE da imate svest o tome da nema tabua kada je mentalno zdravlje u pitanju, to nije nešto apstraktno, što nema dodira sa nama. Depresija, anksioznost nisu nešto što samo od sebe odlazi.Poštovani vlasnici klubova, promovišite važnost brige o mentalnom zdravlju – predivna je ova mladost, sačuvajmo je!

Anne Marie Alves-Ćurčić je novinarka i mama tragično preminule Marije Ćurčić, poznate klabing promoterke i modela, koja je izvršila samoubistvo u novembru 2018.

Anne se od tada posvetila borbi za podizanje svesti o mentalnom zdravlju kako bi pomogla makar jednoj osobi koja prolazi kroz istu borbu koju je vodila i, nažalost, izgubila, njena ćerka.

Izvor: NOIZZ.RS 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top