3 jutarnja rituala Opre Vinfri: ako ovako započnete dan, očekuje vas sreća i veliki uspeh

instagram

Lifestyle

3 jutarnja rituala Opre Vinfri: ako ovako započnete dan, očekuje vas sreća i veliki uspeh

Opra Vinfri – 3 jutarnja rituala koja mi pomažu da budem, zdrava, srećna i uspešna!

Kako bi naš um bio produktivan i telo postalo poslušno, moramo ih navići na zdrave i korisne rituale, piše Lovesensa. Mnogi treneri za uspeh i life coach stručnjaci ističu da je neophodno ustanoviti određene jutarnje rituale i navike koje pružaju zadovoljstvo, mir i energju.

Sa utvrđenim jutarnjim ritualima naše telo i um su naviknuti na određeni redosled, započinjemo dan zdravo i sa aktivnostima koje nas raduju, bez žurbe i stresa. Ako vašu dušu već na samom početku dana ispuni pozitivna energija, očekuje se da ćete se lakše snositi sa izazovima u toku dana i bićete odmorniji i bolje raspoloženi.

Kao neko ko je ustanovio životni balans uprkos brojim obavezama i životnim problemima, Opra Vinfri otkriva svoja 3 magična jutarnja rituala:

1. Opra Vinfri svako jutro započinje dvadesetminutnom meditacijom. Istakla je da joj jutarnja meditacija daje nadu, ispunjava i donosi duboki osećaj zadovoljstva.

2. Opra svakog jutra trči na traci kako bi probudila svoj organizam i podstakla zdrave otkucaje srca. Nedavno je istakla da joj samo 15 minta jutarnje fizičke aktivnosti pomaže da bude produktivna u toku dana i daje joj neverovatnu energiju.

3. Pre odlaska na posao Opra priprema zdrave obroke koje pakuje u nekoliko posuda kako bi na poslu imala zdrav, domaći ručak. Opra smatra da nošenjem ručka na posao možemo da se hranimo zdravije, lepše živimo i uštedimo novac. Ona svakog dana priprema obroke koje predstavljaju miks ugljenih hidrata, vlakana i proteina.

Opra se ne drži striktno svojih rituala, ali se trudi da svakog jutra bar malo uradi ova 3 jer se tako oseća zdravije, lepše i energičnije. Kada ima vremena, ona uživa i u dodatnim jutarnjim ritualima kao što su slušanje muzike ili šetnja.

Jutarnji rituali su naš mali alat za lepši i uspešniji život.

Odlučite koje akrivnosti želite da ispunjavaju vaša jutra.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top