Sitnice koje znače „volim te“

pixabay.com

Ljubav i seks

Sitnice koje znače „volim te“

Ako želite svom partneru ili partnerki da stavite do znanja da ih volite i na druge načine, osim da im to kažete, evo šest načina da pokažete ljubav, svakog dana.

Ponekad, u dugoj vezi, parovi zaborave da jedno drugome iskažu naklonost, podsete se zašto su se zavoleli i zašto uživaju jedno u drugome. Predlažemo vam šest stvari koje možete da uradite kako biste proslavili svoju ljubav!

Poljubac ili zagrljaj, „tek tako“
I bez nekog preteranog povoda, u prolazu, dok pripremate večeru ili slično. Fizičko iskazivanje naklonosti uvek je lepo i podseća nas da uživamo jedno u drugome.

Kompliment
Kao i poljubac, ne mora da bude sa nekim posebnim razlogom. Ne čekajte da se vaša jača ili lepša polovina posebno dotera za neku priliku, da biste rekli „izgledaš baš lepo danas“ – ta rečenica je uvek dobrodošla!

Volim i ovo!
Naročito u dugim vezama, same reči „volim te“ ili se ne izgovaraju dovoljno, ili se izgovaraju prečesto, usput.

Razmislite o tome, šta još volite kod svog partnera i partnerke? Da li volite to što živite zajedno? Da li volite način na koji se smeje? Da li volite neku drugu osobinu ili situaciju koja je karakteristična za njih? Pronađite šta je to, a zatim im i recite!

Nemoj ti, ja ću!
Partneru ili partnerki možete pokazati koliko vam je stalo i tako što ćete, umesto njih, uraditi nešto što je njima gnjavaža. To može da bude i neka svakodnevna sitnica, ali će biti i mali znak ljubavi – ja te volim, a ti ne voliš nešto da radiš, uradiću ja umesto tebe.

Važnih sat vremena
Imate neke planove ili obaveze, i istovremeno priliku da budete sa svojim partnerom ili partnerkom?

Nekada je lepo da oboje otkažete ono što ste planirali, ili samo odložite, kako biste imali još sat vremena zajedno, samo vas dvoje.

Pogled
Stručnjaci čak navode da srećni parovi svakodnevno imaju razgovor tokom kojeg se gledaju u oči čak deset do petnaest minuta. Ako vam to zvuči kao mnogo, ne brinite – čak i pogled u oči tokom obavljanja neke svakodnevne aktivnosti, kada biste inače gledali u telefon, televizor ili kroz prozor, napraviće razliku.

Izvor: mondo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top