Kraj veze, iako su im svi predviđali USPEŠAN BRAK!

Poznati

Kraj veze, iako su im svi predviđali USPEŠAN BRAK!

Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, i njegova devojka, studentkinja, Beograđanka Tijana Ralić stavili su tačku na vezu nakon četiri godine zabavljanja. Naime, Đorđe i Tijana su doskoro uživali u idiličnoj vezi, ispunjenoj brojnim putovanjima i iznenađenjima koje su priređivali jedno drugom za rođendane i godišnjice, međutim zbog zahlađenja odnosa odlučili su da se raziđu.

tijana1

Foto: Instagram

Tijana živi u Milanu, gde studira na jednom prestižnom fakultetu, te je par neretko bio razdvojen jer je za to vreme Đorđe vredno radio u Srbiji.

– Dorđe i Tijana su bili posvećeni svako svojim obavezama. Ona studira, on radi, pa je logično što su se emotivno udaljili. Takođe, razdvojenost je učinila svoje, pa su shvatili da su se emocije postepeno ugasile. Njihova veza je bila ozbiljna i harmonična, ali su oboje jako mladi. Rastali su se u dobrim odnosima, nisu nikada ni bili skloni svađama, pa tako su i ovaj put rešili sve civilizovano, u najboljem mogućem redu – otkriva za „Blic“ dobro obavešten izvor blizak paru.

O tome koliko je par bio prisan, svedoče i brojne fotografije kojima su zabeležili svoje avanture dok su putovali zajedno po svetu, uživajući u svakom trenutku koji su provodili zajedno. Đorđe je često svoju izabranicu znao da obraduje raskošnim buketima cveća, a Tijana je za jedan Đorđev rođendan dekorisala čitavu sobu balonima, svećama i zajedničkim fotografijama kako bi ga iznenadila.

djordje2

Foto: Instagram

– Gotovo da se očekivalo da će uskoro krunisati svoju vezu veridbom, ali, nažalost, došlo je do prekida i odlučili su da se se rastanu. Verovatno će ostati prijatelji ukoliko budu nastavili da se viđaju, ali je sigurno potrebno da prođe neko vreme da se slegnu utisci i da nastave dalje – dodao je izvor.

Izvor: novi.ba

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top