Svi pričaju o POSLEDNJEM STATUSU popularne modne blogerke!

Poznati

Svi pričaju o POSLEDNJEM STATUSU popularne modne blogerke!

Prošle godine u ovo vreme, popularna modna blogerka Kirzajada Rodrigez preminula je u 40. godini usled raka. Iza sebe ostavila je ćerku i poslednji status namenjen publici koji ovih dana ponovo postaje viralan, zbog snažne poruke koju je njim poslala.

Preko pola miliona vernih fanova bilo je uz nju u najtežim trenucima, a ona je redovno pisala na Instagramu. Sa pratiocima je podelila i prvu hemoterapiju usled raka debelog creva, kao i opadanje kose. Uz to, redovno je i pored tih tretmana postavljala i modne slike.

Kada je počela da gubi kosu, rekla je da ne želi da nosi periku kako bi ohrabrila ljude u sličnoj situaciji.

Kirzajada

– Naučite da prihvatite male stvari u životu. Naučite da cenite svoja čula, to što možete da dodirnete, onjušite, osetite, vidite. Toliko smo zaslepljeni onom što smo obukli i obuli da zaboravljamo da volimo svoju kožu – poručila je tada.

Ona je objavila i da će prestati sa hemoterapijom, kao i radioterapijom jer „nisu radili onako kako se ona nadala da će raditi“.

– Odlučila sam da prestanem sa tim tretmanima da bih mogla da ostatak života provedem u miru sa porodicom. Svačije putovanje je drugačije, a bog ne greši. Ono što treba da se desi, desiće se. Zahvalna sam za sve šanse koje sam imala u životu.

KirzajadaKirzajada
KIRZAJADAFOTO: FACEBOOK
– Imam novi parkirani auto ispred kuće. On mi sada ništa ne znači. Imam gomilu dizajnerske odeće, obuće i torbi. Ni one mi ne mogu pomoći. Imam gomilu novca na računu, i ni to mi više nije ni od kakve koristi. Imam veliku, luksuzno opremljenu kuću. Ne znači mi ništa. Umesto toga, pišem vam iz bolničkog kreveta. Zato ne dozvolite sebi da ste tužni zbog nečega što nemate. Budite srećni sa onim što imate – ako imate krov nad glavom, koga briga koliko košta nameštaj u njemu? Najvažnija stvar na svetu je ljubav, a najvažnije je uživati sa onima koje volite – glasila je njega poslednja poruka.

Izvor: Zena

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top