Istraživanja pokazuju da većina muškaraca voli starije žene – 9 razloga zašto

Ljubav i seks

Istraživanja pokazuju da većina muškaraca voli starije žene – 9 razloga zašto

Muškarci smatraju da su starije žene privlačnije, naravno ne govorimo o razlici preko 20 godina, nego u pitanje dovodimo razliku od 10 godina donekle.

Naravno, svi gledamo na takve odnose skeptično, nije nam prirodna veza mlađeg muškarca i starije žene .Međutim, starija žena je u prednosti nad mlađom zbog puno toga, pa smo istražili ovakvu vrstu odnosa. Što muškarcima paše u takvim odnosima te kako s vremenom postaju sve otvoreniji.

Puno im je lakše biti u društvu žene koja nije zahtevna, opuštenija je i koja ima pozitivan stav prema životu. Sa samopouzdanjem dolazi više zabave, a manje drame. Odgovornost: Starije žene su većinom veliki radnici i stvorile su same temelje svog finansijskog života. One su najčešće jako uredne i tačno znaju šta žele i očekuju u odnosima.

Muškarac uz njih može sazreti i ona ih može puno toga naučiti, kako se ostvariti u svakom segmentu svog života. Iskustvo koje ona ima može muškarcu pomoći da izgradi samopoštovanje prema sebi i drugima. Neovisnost: Tipično, mnoge starije žene su apsolutno sretne, njima ne treba muškarac da bi ih finansijski izdržavao.

Emocionalna i finansijska nezavisnost ono su što je jako privlačno muškarcima. Iskrenost: Nivo iskrenosti i poverenja koju one imaju, prenose i na svoj odnos s partnerom, što je njima takođe značajno. Poštovanje je veoma važna odlika u svakom odnosu i vezi i one insistiraju na takvim vrednostima – iskrenost, poverenje i poštovanje.

Nju neće impresionirati muškarac koji izlazi s više devojaka i ne zna šta hoće u životu. Iskustvo: Starija žena ima više životnog i ljubavnog iskustva i tačno zna kako želi da se on ponaša prema njoj. Time muškarce automatski uči kako da puno toga shvate o sebi, kako da budu bolje osobe, bolji prijatelji te u konačnici bolji partneri.

Komunikacija: Najvažniji aspekt kvalitetnog odnosa, one znaju, je dobra komunikacija koja je najvažnija da bi odnos opstao, kako bi napredovali u odnosu, učili jedan od drugoga, rasli kao jedinke. Žena koja može pružiti više od dobrog izgleda i seksa im je itekako privlačna.

Ljubav: Starije žene, imaju više iskustva u spavaćoj sobi i nije ih strah reći muškarcu što točno vole u krevetu i što od njega očekuju. Iskrenost i otvorenost i u ovom segmentu mogu dovesti do sjajnih iskustava za oboje. Zdrav razum: Mlađi muškarci primetili su da u odnosima sa starijim ženama nema dvostrukih signala i igrica, sve informacije im serviraju, a ne stavljaju pod tepih.

Obzirne su i neće muškarca raditi bespotrebno ljubomornim. Ličnost: Zadnji, ali ne zbog toga manje važan razlog je ličnost. One se bolje osećaju u svojoj koži zbog svega što su u životu prošle i naučile te su s godinama izgradile vlastitu ličnost i stil. Ovo su najvažnije karakteristike zašto su im starije žene privlačne, a i imaju smisla.

Samopouzdanje: Starije žene najbolje poznaju same sebe, zbog čega dodatno odišu samopouzdanjem. Staloženost i sigurnost koju one poseduju muškarcima su jako privlačni i seksi. Muškarci obožavaju što te žene imaju svoju rutinu i već organiziran život, ne boje se biti ono što jesu u različitim društvima.

Izvor: pult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top